World of Warcraft: Battle for Azeroth Rehberi Allied Races Rehberi

Özgün dış görünüşleri ve özel Heritage Armor (Miras Zırh) setleriyle Müttefik Irklar Battle for Azeroth ek paketiyle oyuna ekleniyorlar. Dört tanesi ön siparişle gelen patch’le açılan ırkların diğer dördü ise oyunun piyasaya sürülmesiyle açılacak. Yeni ırklar ve açılış senaryolarıyla ilgili herşey World of Warcraft: Battle for Azeroth Allied Races Rehberimizde.

Allied Races (Müttefik Irklar) Nedir?

Allied Races, Battle for Azeroth ile oyuna eklenen oynanabilir yeni ırklardır. Şimdiye kadar açıklanan 8 müttefik ırk bulunmakta ve gelecekte daha da fazlası gelebilir!

Alliance Irkları

  • Voild Elf
  • Lightforged Draenei
  • Dark Iron Cücesi
  • Kul Tiran İnsanları

Horde Irkları

  • Nightborne
  • Highmountain Taureni
  • Zandalari Trolü
  • Mag’har Orku

Tüm ırkların eşsiz hareketleri, özelleştirme seçenekleri, binekleri ve zırhları bulunmakta.

Müttefik Irklarla Ne Zaman Oynanabilir?

Müttefik Irklar, 31 Ocak’tan bu yana Battle for Azeroth ön siparişini satın almış oyuncular tarafından oynanabilmektedir. Dark Iron Cüceleri Mag’har Orkları, Battle for Azeroth 8.0 War Campaign’i tamamlayan oyunculara açılacak. Zandalari Trolleri ve Kul Tiran İnsanları önümüzdeki aylarda oyuna eklenecekler.

Müttefik Irklara Erişim

Yeni ırklardan karakter yaratabilmeniz için yapmanız gerekenler:

  • Battle for Azeroth satın almak
  • Özel bir görevi tamamlayıp “Achievement” kazanmak ve ilgili faction’la Exalted seviyesinde itibar sahibi olmak
  • Kaydettiğiniz gelişmeler tüm hesabınızı kapsamaktadır ve belli factionlarla kısıtlı değildir. Mesela bir Horde karakteri yaratmak için gereken adımları Alliance karakterinizle tamamlayabilirsiniz.
  • Müttefik Irklardan açtığınız karakteriniz oyuna 20. seviyeden başlayacaktır.
  • Nightborne için The Nightfallen ile itibarınızın Exalted olması gerekmektedir ve Insurrection görevini tamamlamalısınız.
  • Highmountain Tauren için Highmountain Tribe ile itibarınızın Exalted olması gerekmektedir ve Ain’t No Mountain High Enough görevini tamamlamalısınız.
  • Lightforged Draenei için Army of the Light ile itibarınızın Exalted olması gerekmektedir ve You Are Now Prepared! görevini tamamlamalısınız.
  • Void Elf için Argussian Reach ile itibarınızın Exalted olması gerekmektedir ve You Are Now Prepared! görevini tamamlamalısınız.
  • Dark Iron Dwarf ve Mag’har Orc için 8.0 War Campaign’i tamamlamalısınız.

Binekler ve Erişim Senaryosu

Bir Müttefik Irk için gerekli görevleri yapıp, senaryoyu tamamladığınızda aynı zamanda diğer ırklar tarafından da kullanılabilen bir müttefik ırk bineği de kazanacaksınız. Müttefik Irklardan birini oynamak istemeseniz bile binekler için görevleri tamamlamanızı tavsiye ederiz. Her ırkın kendine özel ve eşsiz bir bineği bulunmaktadır ve koleksiyoncu arkadaşlarımız için oldukça keyifli bir av olacaktır.

Heritage Armor (Miras Zırhı)

Her müttefik ırkın kendine özel bir Miras Zırhı Seti bulunmaktadır. Bu setleri herhangi bir boost olmadan istediğiniz müttefik ırkı 20. seviyeden 110. seviyeye kadar oynayarak elde edebilirsiniz. Setlerin kozmetik özelliği de bulunmaktadır. Müttefik ırktan olan karakterinizin tüm zırhlarını, transmog kullanarak miras zırhlarının görünüşlerine çevirebilirsiniz. Ne yazık ki diğer ırklar müttefik ırkların Miras Zırh Setlerini kullanamamaktadırlar.

Nightborne

Nightborne Male
Nightborne Female
Miras Zırhı : Shal’dorei
Binek: Nightborne Manasaber
Tabard: Shal’dorei Tabard

Highmountain Tauren

Highmountain Tauren Male
Highmountain Tauren Female
Miras Zırhı: Highmountain
Druid Formları ve Totemler
Binek: Highmountain Thunderhoof
Tabard: Highmountain Tabard

Lightforged Draenei

Lightforged Draenei Male
Lightforged Draenei Female
Miras Zırhı: Lightforged
Binek: Lightforged Felcrusher
Tabard: Lightforged Tabard

Void Elf

Void Elf Male
Void Elf Female
Miras Zırhı: Ren’dorei
Binek: Voidstrider
Tabard: Ren’dorei Tabard

Battle for Azeroth Müttefik Irkları

8.0 güncellemesinden sonra oyuna eklenecek olan ırklar hakkında çok fazla kesin bilgi henüz paylaşılmadı. Fakat şimdiye kadar öğrendiklerimizi sizler için biraraya getirdik.

Dark Iron Dwarf

Dark Iron Dwarf Male
Dark Iron Dwarf Female
Miras Zırhı: Dark Iron
Binek: Dark Iron Core Hound

Kul Tiran Human

Kul Tiran Human Male
Kul Tiran Human Female
Miras Zırhı: Kul Tiran

Zandalari Troll

Zandalari Troll Male
Zandalari Troll Female
Miras Zırhı: Zandalari
Druid formları ve Totemler
Binek: Zandalari Direhorn

Mag’har Orc

Mag’har Orc Male
Mag’har Orc Female
Miras Zırhı: Warsong Clan Set
Miras Zırhı: Blackrock Clan Set
Miras Zırhı: Frostwolf Clan Set
Binek: Mag’har Direwolf
Totemler
Arama sonuçları