World of Warcraft: Battle for Azeroth Rehberi İçindekiler

World of Warcraft oyuncuları Battle for Azeroth ile ezeli düşmanlarıyla bir kez daha savaşmaya hazırlanırken, yeni ek paketle gelen değişikliklerle ilgili tüm detayları sizler için World of Warcraft: Battle for Azeroth Rehberi başlıklı serimizde derledik.

World of Warcraft’ın yeni ek paketi Battle for Azeroth, BlizzCon 2017 açılış töreninde duyurulmuştu. WoW’un yedinci ek paketi Allied Races (Müttefik Irklar), Island Expeditions (Ada Keşifleri) ve Warfronts(Cepheler)’u konu alıyor. Oyuncular Kul Tiras ve Zandalar haritalarında 120. seviyeye kadar yükselebilecekler.

24 Nisan’da Alpha’dan Beta’ya geçen Battle for Azeroth, Avrupa’da 14 Ağustos 2018 gece saat 01:00’de oyuncularla buluşuyor. Peki bu devasa ek paketle gelen değişiklikler ve yenilikler neler? Geçtiğimiz hafta gelen pre-patch ile zaten bu değişikliklerin bir kısmı oyunu etkilemiş durumda. Biz de sizler için Blizzard’ın yayınladığı tüm detayları biraraya getirdik ve aşağıdaki başlıklar altında topladık. İşte World of Warcraft: Battle for Azeroth hakkında bilmeniz gereken herşey:

  • Digital Deluxe Edition

    Battle for Azeroth ön siparişleri 30 Ocakta başladı. Oyunu şimdiden satın almak Müttefik Irkları açıyor ve 110. seviyeye bir boost veriyor. Digital Deluxe ile gelen herşey World of Warcraft: Battle for Azeroth Digital Deluxe Edition İçerikleri başlıklı yazımızda.
  • 8.0 Pre-Expansion Patch Notları

    Battle for Azeroth pre-patch ile oyuncular yeni ek paketle gelen tüm sınıf ve system değişikliklerini deneyimleyecekler. Ayrıca Teldrassil’in Yakılması ve Lordaeron Savaşı ile ilgili yeni senaryolar ve hikaye görevleri de oyunculara açılmış durumda. Pre-patch içeriğiyle ilgili daha fazla bilgiyi World of Warcraft: Battle for Azeroth Pre-Patch Notları Rehberimizde bulabilirsiniz.
  • Allied Races (Müttefik Irklar)

    Özgün dış görünüşleri ve özel Heritage Armor (Miras Zırh) setleriyle Müttefik Irklar Battle for Azeroth ek paketiyle oyuna ekleniyorlar. Dört tanesi ön siparişle gelen patch’le açılan ırkların diğer dördü ise oyunun piyasaya sürülmesiyle açılacak. Yeni ırklar ve açılış senaryolarıyla ilgili herşey World of Warcraft: Battle for Azeroth Allied Races Rehberimizde.
  • Gear (Zırh) Sistemleri

    Battle for Azeroth ile zırh ve stat sistemlerine birçok değişiklik geliyor. Item level ve stat squish, yeni zırhlar, ganimet sistemine yapılan değişiklikler ve daha fazlası için World of Warcraft: Battle for Azeroth Zırh Sistemleri Rehberimize göz atın.
  • Heart of Azeroth Artifact’i

    Heart of Azeroth, Azeroth’un Magni Bronzebeard ile bize verdiği artefact seviyesinde bir madalyon. Bu kıymetli madalyonun oyununuzu nasıl etkileyeceği hakkında tüm bilinenleri World of Warcraft: Battle for Azeroth Heart of Azeroth Rehberimizde topladık.
  • Island Expeditions (Ada Keşifleri)

    Ada keşifleri, Battle for Azeroth ile oyuna eklenen yeni bir içerik formu. Düşmanlarınıza karşı tekrarlayabileceğiniz 3vs3 bir savaşa girerek Azerite ve ganimetler için çarpışın. Bu içerik hakkında daha fazla bilgiyi World of Warcraft: Battle for Azeroth Island Expeditions Rehberimizde bulabilirsiniz.
  • Warfronts (Cepheler)

    Warcraft III’ün gerçek zamanlı strateji kökenlerinden ilham alan Warfronts sizden büyük bir çatışmaya giden bir saldırı ekibini yönetmenizi istiyor. 20 oyunculu haritalarda, kaynakları korumak, karakollar yaratmak, tedarik hatları kurmak ve daha birçok taktiksel oyunlar oynuyorsunuz. Warfronts hakkında daha fazla detayı World of Warcraft: Battle for Azeroth Warfronts Rehberimizde bulabilirsiniz.
  • Yeni Bölgeler ve Haritalar

    Battle for Azeroth’la gelen yeni kıtalar Alliance’ın denizci krallığı Kul Tiras ve Horde’un Zandalar trollerine ev sahipliği yapıyorlar. Ada içerikleri hakkında bilinen herşeyi sizler için World of Warcraft: Battle for Azeroth Yeni Bölge ve Haritalar Rehberimizde biraraya getirdik.
  • Dungeonlar

    Battle for Azeroth ile birlikte 10 yeni dungeon da oyuna ekleniyor. Bu dungeonların bir kısmına sadece Alliance, bazılarına ise yalnızca Horde oyuncuları erişim sağlayabilecek. Ganimetler ve stratejiler hakkında daha fazla bilgiyi World of Warcraft: Battle for Azeroth Dungeon Rehberimizde bulabilirsiniz.
  • Raidler

    Uldir, Halls of Control yeni ek paketle oyuna eklenen raidler arasında. Şu an son boss’u Blood God G’Huun olan raide yakın bir zamanda Queen Azshara’nın da eklenmesi bekleniliyor. Raid görevleri, yeni ünvanlar ve diğer detayları World of Warcraft: Battle for Azeroth Raid Rehberimizde bulabilirsiniz.
  • PvP/War Mode (Savaş Modu)

    Yeni ek paketle gelen tamamen yeni bir PvP sistemi olan War Mode, onur ve prestij sistemleri ve PvP Battleground( Savaş alanı) sıra ve haritalarında yapılan değişiklikler hakkında tüm detayları World of Warcraft: Battle for Azeroth PvP & War Mode Rehberimizden alabilirsiniz.
Arama sonuçları