3 Oyun 1 Arada Supercell ID CoC, BS, CR
Brawl Stars, Clash Royale Clash of Clans
Teslimat: 1 Saat
3 Oyun 1 Arada Supercell ID CoC, BS, CR Özellikleri
- Hesap Bağlantıları
- Supercell ID, Mail
- Hesabın İlk Sahibi mi?
- Evet
- Tüm Bağlantılar Erişilebilir mi?
- Evet
- Telefon Numarası Değişir mi?
- Evet
- Barbar Kral Level
- 60-79
- Büyük Koruyucu Level
- 0 (Sıfır)
- İlk Oluşturma Bilgileri
- Var
- İnşaatçı Köy Binası Level
- 10
- İnşaatçı Sayısı
- 4
- İnşaatçı Üst Var mı?
- Evet
- Köy Bina Seviyesi
- 10
- Kraliyet Şampiyonu Level
- 1-9
- Minyon Prens Level
- 20-29
- Okçu Kraliçe Level
- 45-59
- Ejder Dükü
- 0 (Sıfır)
3 Oyun 1 Arada Supercell ID CoC, BS, CR Videosu
3 Oyun 1 Arada Supercell ID CoC, BS, CR Hakkında
3 Oyunun bir arada olduğu Supercell IDmi komple satıyorum. İçerisinde Brawl Stars, Clash Royale ve Clash of Clans hesabım vardır. Yıllardır bu hesaplarda oynuyorum ve çok emek harcandı.
Brawl Stars hesasbım 57000 kupa, 103 tane karakter var sadece 4 tane gizemli eksik. 44 Hiperşarj, 39 Buffie, 29 Prestij, En Yüksek Rank Gizemli 3, 15 karakter 11. seviye max, 16 karakter 10. seviye, 120 Elmas Taş | 9.157 Altın | 1.000 Güç Puanı | 6.200 Mücevher, 180 toplam skin.
Clash Royale hesabım 8150 kupa 119 kart açık nerdeyse bütün kartlar 10. seviyedir. Clash of Clans hesabımda max belediye binası 10. seviyedir. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. Teslim edilecek supercell id hesabının e postasıda hesapla birlikle komple devredilecektir.
Youtube Vide Linki = https://www.youtube.com/watch?v=zhQqU6PuF3A





