TR-EUW SKİN SEÇİMLİ 50-100K GARANTİLİ 30 LVL FRESH Özellikleri
- Hesabın İlk Sahibi mi?
- Evet
- Kostüm Sayısı
- 0-19
- Server
- Türkiye (TR)
- Lig
- Derecesiz (Unranked)
- Gelen LP
- 20+
- İki Aşamalı Doğrulama
- Pasif
- Küme
- 1
- Level
- 30-50
- Mavi Öz
- 40K+
- Şampiyon Sayısı
- 0-19
TR-EUW SKİN SEÇİMLİ 50-100K GARANTİLİ 30 LVL FRESH Hakkında
ELIMDEKI HARIKA ARAYUZE SAHIP SKIN-KOSTÜM LİSTESİNİ ALMAK İÇİN MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR. Legendary ve uzeri skinlerde fiyat farki olmaktadir.
İSTEĞİNİZE GÖRE TÜRKİYE VEYA EU WEST SUNUCUSUNDA 30 LEVEL DERECESİZ, HİÇ DERECELİ MAÇI ATILMAMIŞ, E POSTA ONAYSIZ, BİLGİLERİ DEĞİŞEN HESAP İLANIDIR. HESABIN İLK SAHİBİ SİZ OLACAKSINIZ.
.
2000+ başarılı satışta, 800+ kullanıcı yorumunda, 5/5 puana ve Yüzde yüz müşteri memnuniyetine sahip tek ve en başarılı mağazayım. Güvenceden yana sıkıntınız olmasın. Profilimi inceleyebilirsiniz.
.
Hesaplar e-mail onaysızdır. Direkt e-postalarını üzerinize alabilirsiniz şifre vs her şeyi değişir.
.
Hesaplarda kesinlikle YASAKLANMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.
.
Hesaplarda 50.000-100.000 arası MAVİ ÖZ bulunmaktadır.
.
Hesaplarınız, piyasada bulunan en gelişmiş botla kasılmaktadır. Riotun orta seviye yapay zekasından daha iyi skorlar elde eder bu nedenle ban riski bulunmaz.
.
Botting nedeniyle banlar için 15 gün garantimiz mevcuttur. Bir kereye mahsus hesap değişimi sağlanır.
.
İçeriği bozulan hesaplarda kesinlikle değişim sağlanmaz.






Gerçekten çok hızlı hesap bilgilerini kendi üzerime almam toplam 5 dk sürdü ve gerçekten müşteriyi düşünen bir satıcı hesap almak isteyen herkese önerir tavsiye ederim.
çok hızlı cevap verdi güvenilir satıcı
çok memnun kaldım
süper satıcı!
Güvenilir Ve Kaliteli
istediğim skinle aldım teşekkür ederim
dünyanın en iyi freshleri ben kastım challenger oldum şuanda nickimi söylemem
Çok hızlı ve istediğim gibiydi başarılar.
Güvenilir satıcı.
Hızlı Ve Güvenli