Playstation Hesap Satışı

Last of us part 2 Remastered+GARANTI

Teslimat: 6 Saat

İlan No
#2174463
Görülme
39
Güncelleme
06.04.2024
Stok
Yok

Last of us part 2 Remastered+GARANTI Özellikleri

Oyun Sayısı
1-9
PSN Süresi
Yok

Last of us part 2 Remastered+GARANTI Hakkında

REDNECK GLOBAL
-
-2016 Yılından itibaren oyun sektöründe hizmet vermekteyiz.
-Hesaplarımız diğer satıcılarda oldugu gibi offline - 5 dakikada bir taktik yapılma şeklinde değildir.Direkt girip oynayabilirsiniz. 1PS5 1PS4 satılır.Kardeşlik mantıgındadır.PİYASADAKİ 50 KİŞİYE SATILAN HESAPLARLA KARIŞTIRILMAMASI GEREKIR.

-Oyunlarımız hesap olarak teslim edilir ve bilgilerinin değiştirilmesi yasaktır.Bilgiler ve hesap güvenliği tarafımızca sağlanmaktadır.
-
-Hesaplarımız kesinlikle çalıntı değildir hepsi faturalıdır dileyen müşterilerimize faturalar yollanmaktadır
-

-Tüm hesaplarımızı Playstation Storedan almaktayız.Harici bir site , key kullanımı , rus hesapları kullanılmamaktadır.

-Sipariş teslimatları Saat Sabah 10:00 ile Gece 01:00a kadar 5 - 15 dakikada yapılır.Mağaza kapalı da gözükse sipariş verdiğiniz zaman belirtilen sürede teslimat yapılacaktır.

-İlanlarımızda olmayan 350+Oyunumuz Mevcuttur özel mesajla sorabiliriniz.

-1 SATIN ALMA 1 GİRİŞ AKTİVASYON. Hatalı işlemler sonucu oluşabilecek sorunlarda tekrar kod verilmez.

-ANA HESAP FİYATI İÇİN BİLGİ ALINIZ.

Kullanıcı Yorumları

1,00 1 değerlendirme
  • Mükemmel %0
  • Çok İyi %0
  • İyi %0
  • Kötü %0
  • Çok Kötü %100

Yorum Özeti Süper Zekâ

ENES D.

Sırf misafir girişiyle giriş yaptığım için yardımcı olmayı reddettiler. Kötü bir satış stratejisi tercih etmeyin!

REDNECK ULTIMATE

Hesaba girmeden önce 4 kere girdikten sonra da 3 kere kodlar 1 kere verilir misafir girişi yapmayın şeklinde uyarıda bulunduk ona rağmen misafir girişi yaptım diyorsanız ya hesabı calmaya calısıyorsunuz ya da başkalarına satmaya.