EUW / 52 KOSTÜM + 147 LEVEL + DEMİR MMR !!

Ürün Açıklaması:

- BU İLANI ALDIKTAN SONRA EN KISA SÜREDE SİZE TESLİM EDİLİR - ! SİTENİN EN UCUZ HESAPLARINA SAHİBİZ ! Hesap 147 Level İçerisinde 52 Kostüm 88 Şampiyon Bulunmaktadır Tek Çift: Unranked Esnek: Unranked Hesapta özellikle beğenilen oynanılan karakter kostümleri mevcuttur. Hesapların Mail ve Şifre Tüm Bilgileri Değişmektedir. Hesap demir MMRDIR. HESAP EL İLE KASILMIŞTIR VE ESKİ HESAPTIR - HER HANGİ BİR BANLANMA - GERİ ALINMA SÖZ KONUSU OLAMAZ MAİNLEYEBİLİRSİNİZ Sıkça Sorulan Sorular: Anında Teslim Edilir mi? :Evet Sms Geldiği İçin Hemen Aktif Olup Teslim Ediyoruz. Hesaplarda Herhangi bir Sorun yaşanır mı? :Hayır Efendim Sizlere En İyi Hizmeti Sağlamak İçin Buradayım Ve Herhangi Bir Sorunda Sizlere yardımcı Oluyoruz. NOT: Hesaplar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, aklınıza takılan bir soru olur ise benimle DM üzerinden iletişim kurmaktan çekinmeyin. PAZARLIK PAYI HER ZAMAN VARDIR İstediğiniz her hangi bir hesap olur ise DM, aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz istediğiniz RANK, LVL, SKIN, SERVER Hepsi dilediğiniz gibi bulunup size özel ilan olarak ekleyebiliriz.
Toplam işlem adedi: 26
(26)
(0)
Son Görülme:
Mesaj SMS
İlan No:

#3291197

Görülme:

6

Güncelleme:

05.03.2026

Stok:

Paranız %100 GameSatış güvencesi altındadır.
620,00 ₺

EUW / 52 KOSTÜM + 147 LEVEL + DEMİR MMR !! Özellikleri

Server: EUW ( Europe West )
Level: 100+
Küme: 1
Gelen LP: 20+
Kostüm Sayısı: 50-100
Şampiyon Sayısı: 50-100
Mavi Öz Miktarı: 5K-15K
Hesabın İlk Sahibiyim: Hayır
Lig: Derecesiz ( Unranked )
İki Aşamalı Doğrulama: Pasif
Mail Teslimatı: Devredilecek
Valorant Hesabı: Var
Aktif Chat Ban: Yok
Aktif AFK Ban: Yok
Telefon Bağlantısı: Bağlı Değil
Teslimat: 2 Saat İçinde Gerçekleşir

EUW / 52 KOSTÜM + 147 LEVEL + DEMİR MMR !! Hakkında

- BU İLANI ALDIKTAN SONRA EN KISA SÜREDE SİZE TESLİM EDİLİR -
! SİTENİN EN UCUZ HESAPLARINA SAHİBİZ !

Hesap 147 Level
İçerisinde 52 Kostüm
88 Şampiyon Bulunmaktadır
Tek Çift: Unranked
Esnek: Unranked
Hesapta özellikle beğenilen oynanılan karakter kostümleri mevcuttur.
Hesapların Mail ve Şifre Tüm Bilgileri Değişmektedir.
Hesap demir MMRDIR.

HESAP EL İLE KASILMIŞTIR VE ESKİ HESAPTIR - HER HANGİ BİR BANLANMA - GERİ ALINMA SÖZ KONUSU OLAMAZ MAİNLEYEBİLİRSİNİZ

Sıkça Sorulan Sorular:
Anında Teslim Edilir mi? :Evet Sms Geldiği İçin Hemen Aktif Olup Teslim Ediyoruz.
Hesaplarda Herhangi bir Sorun yaşanır mı? :Hayır Efendim Sizlere En İyi Hizmeti Sağlamak İçin Buradayım Ve Herhangi Bir Sorunda Sizlere yardımcı Oluyoruz.
NOT: Hesaplar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, aklınıza takılan bir soru olur ise benimle DM üzerinden iletişim kurmaktan çekinmeyin.

PAZARLIK PAYI HER ZAMAN VARDIR
İstediğiniz her hangi bir hesap olur ise DM, aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz istediğiniz RANK, LVL, SKIN, SERVER Hepsi dilediğiniz gibi bulunup size özel ilan olarak ekleyebiliriz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

LOL BOL KOZMETİK HESAP

LOL BOL KOZMETİK HESAP

8.000,00 ₺
YASUO FULL SKIN!!!

YASUO FULL SKIN!!!

2.000,00 ₺
TR - 591 LVL * 272 KOSTÜMLÜ BOMBA HESAP! FULL HERO

TR - 591 LVL * 272 KOSTÜMLÜ BOMBA HESAP! FULL HERO

3.500,00 ₺
20 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

20 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

Master Mağaza
99,99 ₺
30 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

30 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

Master Mağaza
299,90 ₺
15 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

15 LEVEL - MAİL DEĞİŞEN - HESAPLAR!

Master Mağaza
79,90 ₺