Knight Online Haberleri
Pubg Mobile Haberleri
Valorant Haberleri
League of Legends Haberleri
CS:GO Haberleri
Metin2 Haberleri
Black Desert Haberleri
Diğer Oyun Haberleri
Bu Haberi 75 Kişi Okudu

PUBG Mobile Ayarları Nasıl Yapılır? En İyi Ayar Seçenekleri

Son dönemin dünya çapında en çok ilgi uyandıran mobil oyunu olan PUBG Mobile, oyunculara sıra dışı bir Battle Royale deneyimini oldukça güçlü grafikler, eşsiz oyun içi deneyim, yüksek katılımcılı mücadeleler ve güçlü etkileşim olanaklarıyla sunmaktadır. Benzersiz mücadelelere ev sahipliği yapan oyun içerisinde başarılı olmak ve ön plana çıkarak kill sayısını arttırmanın en önemli dinamik noktası ise PUBG Mobile ayarları ya da ayarlarının kişiselleştirilerek oyuncuya en uygun hale getirilmesidir. Oyun içi deneyimin en efektif şekilde hissedilmesini sağlayan bu kişiselleştirilebilir ayarlar, PUBG Mobile tarafından her oyuncunun kendisine özgün ayarları keşfedebilmesi adına son derece geniş yelpazeli olarak sunulmuştur. Kontrolden hassasiyete, kameradan FPS ayarlarına kadar oyun içi deneyimi arttırabilecek her unsur PUBG Mobile ayarları aracılığıyla kolaylıkla ve özgünlükle kişiselleştirilebilmektedir.

 

PUBG Mobile Ayarları Nelerdir?

PUBG Mobile ayarları belirtilmiş olduğu gibi son derece geniş yelpazeli seçenekler konusunda kişiselleştirebilme olanağın vadeder. Her oyuncunun oyuna kendi özgü ve özgün niteliklerle katılım sağlayabilmesi adına oyunla ilgili hemen her alanda yüksek sınırlılık seviyesi ve incelikli ayar alternatifleriyle oldukça geniş bir alan içerisinde ayarları kişiselleştirmek mümkündür. 

Başlangıç aşamasında mobil uyumlu bir oyun olarak geliştirilen PUBG Mobile, mobil cihazlarda yüksek düzeyde rağbet görünce bilgisayarlar aracılığıyla oyuna erişim sağlayabilme alternatifleri ortaya çıkmıştır. Emulator kullanılarak oyuncular oyuna bilgisayardan erişim sağlayabileceği gibi yine belirtilmiş olan pubg mobile grafik ayarları ve emulator için de ayrı ayrı yapılmaktadır. 

 

Dolayısıyla en genel anlamıyla PUBG Mobile ayarları 3 farklı kanaldan gerçekleşebilir. Genel anlamıyla ayarları kişiselleştirme kanalları şu şekildedir:

 

  • Telefon ya da tablet mahiyetindeki mobil cihazlar
  • Dizüstü ya da masa üstü niteliğe sahip bilgisayarlar
  • Oyunun indirilmesine ve PC ile uyumlu hale getirilmesini sağlayan emulatorler

 

Oyun için deneyimi arttırmak adına PUBG Mobile ayar kapsamında oyuncuların oyuna katılım gösterdikleri cihazlara göre farklı şekilde ayarlar bölümüne erişim sağlamaları olanaklıdır.

 

Tüm bu oyuna katılım cihaz alternatiflerini kullanarak oyuncuların gerçekleştirebileceği PUBG Mobile ayarları ise şu şekilde sıralanabilir: 

 

  • Kontrol Ayarları 
  • Kamera Hassasiyet Ayarları 
  • Jiroskop Ayarları 
  • Parmak Kullanım Ayarları 
  • Ateş Etme Animasyon Hassasiyet Ayarları 
  • Grafik ve FPS Ayarları 

 

Gibi ayarlar arasından “Jiroskop” ve “Parmak Hassasiyeti” ayarları oyuna mobil cihazlardan katılım gösterenler için özel ayarları kapsar. Emulatorler aracılığıyla oyunun bilgisayardan oynayan oyuncular için ise diğer ayarlar kişiselleştirilebilme imkanı sunmaktadır.

 

PUBG Mobile Ayarları Ne İşe Yarar? 

Pek çok oyuncu açısından PUBG Mobile ayarları ve hassasiyetinin kişiselleştirilmesinin işlevi tam olarak bilinmez. Söz konusu ayarları uygulamak ve bu ayarlar içerisinde her bir oyuncunun kendisine en uygun olan ayarı keşfetmeleri temel anlamda iki işleve sahiptir. Bu işlevler oyun içerisinde geçirilen zamanın en eğlenceli olmasını sağladığı gibi başarının anahtarı konumundadır.

 

PUBG Mobile ayarları en temel olarak oyun için deneyimi güçlü ve derinlikli hissedebilme işlevine sahiptir. Doğru ve etkili bir ayarın keşfedilmesi halinde oyun içi deneyim normalde olduğunun birkaç katı öteye çıkabileceği gibi aynı zamanda oyuna katılım gösterirken elde edilen eğlence de aynı şekilde birkaç kat artar.

 

Her bir oyuncunun kendisi için en uygun ve kişiselleştirilmiş ayarı bulmasının bir diğer işlevi de belirtilmiş olduğu gibi oyunda başarıya ulaşmaktadır. En iyi PUBG Mobile ayarları aracılığıyla oyun içi deneyimin artması durumunda oyuna yüksek düzeyde hakimiyet sağlanması mümkün olacağından başarıyla ulaşmak kaçınılmazdır.

 

pubg mobile ayarlari

 

 

PUBG Mobile Ayarlarını Kişiselleştirmenin Avantajları Nelerdir? 

En iyi PUBG Mobile ayarları için başlangıç olarak belirtilmesi gereken durum söz konusu ayarların her zaman tüm oyuncular için farklılık gösterebileceğidir. Yani en genel anlamıyla her bir oyuncu için hassasiyet, görüntü, kontrol, ateş etme ya da jiroskop ayarları farklı sonuçlar ya da farklı nitelikler doğurabilir. Dolayısıyla ortalama bir oyuncu için genel ayarlar başlangıç aşamasında tercih edilmelidir.

 

En İyi PUBG Mobile ayarları 2021 kapsamında her oyuncunun kendisine özel bir ayara keşfetmiş olması oyun içerisinde benzersiz olanak ve avantajlar sağlar. Oyunda başarılı olmak ve çok daha ön plana çıkmanın yanı sıra belirtilmiş olduğu gibi oyunu gerçekçi ve yüksek düzeyde hissedilebilir şekilde oynamak söz konusu ayarların kişiselleştirilmesinin getirdiği en temel avantajlar olacaktır. 

 

Bu kapsamda PUBG Mobile ayarları ve hassasiyetlerini kişiselleştirmenin oyunculara sağlayacağı avantajları genel hatlarıyla şu şekilde sıralamak mümkündür: 

 

  • Oyuna katılım deneyimi anında ve hızla yükselir. 
  • Oyunda geçirilen tüm anlardan elde edilen eğlence artar. 
  • Oyunu çok daha kaliteli ve işlevsel olarak oynamak mümkün olur. 
  • Refleks ve kas hafızası becerileri gelişir.
  • Oyun için karakterle uyumluluk en yüksek seviyeye çıkar. 
  • Kill sayıları hızla artar.
  • Oyuna hakimiyet güçlenir ve arzu edilen tüm aksiyonların yapılması olanaklı hale gelir. 
  • Oyun başarısı doğrudan ve hızlı şekilde yükselerek, daha başarılı bir konum elde edilir. 

 

Tüm bu durumlar sadece en iyi PUBG Mobile ayarları keşfedilmesi halinde oyuncuların doğrudan elde edebileceği avantajları kapsar. Bunların dışında dolaylı yollardan elde edilebilecek avantaj ve faydaların sınırlarını çizmek neredeyse mümkün değildir.

 

 

PUBG Mobile Ayarları Nasıl Yapılır?

Pek çok oyuncu için pubg mobile dürbün ayarları Sorusunun cevabı merak edilir. Daha önce belirtilmiş olduğu gibi söz konusu ayarların üç farklı alternatif üzerinden yapılması mümkündür. Mobil cihazlar, bilgisayar ya da emulatorler aracılığıyla gerçekleştirilebilen bu ayarlar, oyun içi deneyimin her bir cihaz için farklı ve en yüksek düzeyde arttırılmasını kapsar. 

 

PUBG Mobile Ayarları Nasıl Yapılır Telefon?

PUBG Mobile ayarları nasıl yapılır telefon? Merak edenler için söz konusu ayarlara ulaşmak adına takip edilmesi gereken yol haritası şu şekildedir: 

 

  • Öncelikli olarak mobil cihazlarda yüklü olan PUBG Mobile oyunu açılmalıdır. 
  • Oyunun çalıştırılmasıyla birlikte oyuna katılım sağlamak ve oyun ayarlarını yönetebilmek adına bir arayüz açılacaktır. 
  • Burada sağ üst bölümde yer alan ”Çark” işareti görünümlü  “Ayarlar” sekmesi açılmalıdır. 
  • Söz konusu sekmenin açılmasıyla birlikte kişiselleştirilebilen ya da hazır ayarların uygulanabilmesine izin veren bir ekran sağ bölümde listelenecektir. 

 

Bu işlemlerin takip edilmesinin ardından en iyi PUB Mobile ayarları yapabilmek adına oyuncular sağ bölümde listelenen her bir ayar kategorisinde kişiselleştirilmiş ayarlara erişim sağlayabilir.

 

PUBG Mobile Ayarları Nası l Yapılır PC?

   

PUBG Mobile ayarları nasıl yapılır PC için merak edenler ise yine mobil cihazlarda söz konusu ayarlara ulaşma sürecinde kullanılan adımlarla tüm ayarları kişiselleştirebilir. Bilgisayar aracılığıyla oyun içi ayarları güncellemek ve kişiselleştirmek isteyenlerin yapması gerekenler; 

 

  • Bilgisayarda yüklü olan PUBG Mobile oyunu çalıştırılmalıdır.
  • Bir sonraki aşamada mobil cihazlarda olduğu gibi açılan sayfada sağ üst bölümde yer alan “Ayarlar” sekmesine tıklanmalıdır. 

 

Bu iki işlemin tamamlanmasının ardından PUBG Mobile bilgisayar ayarları kişiselleştirilerek özgünleştirilebilir. 

 

pubg mobile emulator ayarlari

 

 

PUBG Mobile Emulator Ayarları Nasıl Yapılır? 

Yine pek çok PUBG Mobile severi tarafından merak edilen bir diğer önemli konu da bilgisayar üzerinden oyuna katılım sağlayan oyuncuların emulator ayarlarını nasıl yapacağıdır. Bu kapsamda PUBG Mobile Emulator ayarları nasıl yapılır? Merak edenlerin takip etmesi gereken güzergah şu şekilde sıralanabilir: 

 

  • Oyunun bilgisayarlar aracılığıyla oynanabilmesi adına öncelikli olarak bir emulator indirilmelidir. Alternatif emulator uygulamaları olduğu gibi ayarlar bölümüne erişmek her bir emulator için neredeyse aynıdır. 
  • Emulatorun indirilmesi ve oyuna bilgisayar aracılığıyla katılım sağlayabilmek adına zeminin hazırlanmasından sonra indirilen emulator programına giriş yapılmalıdır. 
  • Emulatorun arayüzünde yer alan “Ayarlar” sekmesi açılmalıdır. 
  • Açılan sayfada grafiklerden kontrollere kadar hemen her alanda kişiselleştirme yapılabilmesi mümkün olacaktır.

 

Bu işlemler aracılığıyla tüm bilgisayardan oyuna katılım sağlayan oyuncuların en iyi PUBG Mobile emulator ayarları kapsamında kişiselleştirilebilir ayarlara erişim sağlaması son derece kolay olacaktır.

 

 

 

PUBG Mobile Ayarları Nasıl Olmalı? 

Her bir PUBG oyuncusu için doğru ve etkili ayarları keşfetmek çoğunlukla zaman alan bir durumdur. Deneme yanılma yoluyla keşfetmek ve en gerçekçi oyun deneyime hızla erişim sağlamak son derece kritik bir öneme sahip olsa da başlangıç aşamasında ortalama bir ayar için en uygun PUBG Mobile ayarları nasıl olmalı? Sorusu hemen her oyuncu tarafından merak edilir. 

 

Belirtilmiş olduğu gibi PUBG Mobile ayarları nasıl olmalı? Sorusunun cevabı büyük oranda oyuncunun kendisinde gizlidir. Her bir oyuncu içi söz konusu ayarlar son derece geniş yelpazeli bir biçimde kişiselleştirilebildiği gibi aynı zamanda oyuncuların kişisel refleksif özellikleri ve oyundan elde etmek istedikleri bu konudaki en temel belirleyicilerdir. 

 

Oyunu ilk kez oynayacak olanlar için üç farklı hazır ayar bulunmaktadır ve başlangıç aşamasında her ayar kategorisinde bu ayarların benimsenmesi mümkündür. Kişiselleştirilmiş ve özgünlük taşıyan ortalama PUBG Mobile ayarları nasıl olmalı? Merak edenler için ise ortalama bir ayar tutturmak ve özellikle başlangıç aşamasında başarıya ulaşarak, gelişmeye açık bir kişiselleştirilmiş ayara sahip olmanın olanaklı olduğu da belirtilmelidir. 

 

 

PUBG Mobile Genel Ayarlar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Pubg mobile jiroskop ayarları oldukça geniş yelpazeli ayarlar skalasını oyunculara vadeder. Dolayısıyla her bir oyuncu kendisi için en ideal ayarlar bütününe ulaşmak adına deneme yanılma yolunu tercih edebildiği gibi en doğru ayarlara erişim sağlamanın zorluğu tam da bu noktada ortaya çıkar. Her ne kadar bilgisayar ve mobil cihazlar için ayarlar farklı olsa da bazı püf noktalara başlangıç aşamasında dikkat etmek genel anlamda oyundan daha fazla keyif alınmasını sağlayacaktır.

 

PUBG Mobile ayarları ve bu ayarlarda dikkat edilmesi gereken durumlar şu şekilde özetlenebilir: 

 

  • Oyuna mobil cihazlardan katılım sağlayanlar için “Nişan Yardımı” seçeneği oldukça kreatif bir kullanım kolaylığı sağladığı gibi bilgisayardan oynayanların bu ayarı kullanmalarına gerek yoktur. 
  • Oyunda en önemli ve en kritik ayarların başında “Dikiz ve Ateş” ayarı gelir. Bu ayar düşmana görünmeden karakterin sadece kafasını çıkararak ateş etmesini sağlar. Bilgisayar ve mobil cihaz kullanımları için kesinlikle tavsiye edilir. 
  • Oyun içi deneyimin derinlikli bir şekilde hissedebilmesi adına “Eğilme Ayarı” son derece önemli bir işleve sahiptir. Burada tercih edilebilecek birden fazla ayar bulunur. “Kapatmak İçin Tekrar Dokun” ya da “Basılı Tut” ayarları içerisinde her bir oyuncunun kendine en uygun olanı tercih etmesi mümkündür. 
  • “Dürbün Modu” da yine farklı alternatif kişiselleştirilebilme olanağını oyunculara sunar. Burada dürbünü dokunarak kullanmak en makul tercih olacaktır. 
  • Oyunda daha efektif bir hareket alanı elde etmek isteyenlerin “Kapıları Otomatik Aç” seçeneğini aktif etmesi tavsiye edilir. Bilgisayardan katılım sağlayanların bu seçeneği pasif duruma getirmeleri daha makul olacaktır. 
  • Oyun performansını arttırma ve kasma problemlerini önlemek için “Emoji Kullan” seçeneği kapalı tutulmalıdır. 

 

Tüm bu kişiselleştirilmiş ayarlar; en iyi PUBG Mobile ayarları içerisinde yer aldığı gibi oyun etkileşimini yüksek düzeyde artırır, performansı güçlendirir ve uyumlu bir oyuna katılım imkanı sunar. 

 

 

PUBG Mobile Geri Tepme İçin En İyi Ayarlar 

PUBG Mobile ayarları içerisinde en verimli ve en nitelikli ayarlar oyun içi deneyimin yüksek düzeyde yaşanabilmesi adına geri tepmeyi minimize eden ayarlar oldukça kritik bir öneme sahiptir. Gerekli olan düzenlemelerin yapılmasının ardında geri tepme sorunları tamamen ortadan kalkabileceği gibi aynı zamanda en efektif şekilde oyundan keyif almak ve eğlenceli vakit geçirmek için en uygun zemin de hazırlanmış olacaktır. 

 

PUBG Mobile Görüntü Arttırma ve FPS Ayarları 

PUBG Mobile görüntü ayarları oyunu en yüksek verimlilikle ve yüksek düzeyde performansla oynamak isteyenler için özel olarak kişiselleştirilmiş ayarları kapsamaktadır. Oyunun FPS modunu düzenleme konusunda sunmuş olduğu son derece geniş yelpazeli seçeneklerin en efektif şekilde kullanılması oyundan alınacak performansın en yüksek düzeyde olmasını sağlayacaktır. 

 

PUBG Mobile görüntü ayarları ve FPS ayarlarından en yüksek düzeyde verim almak için oyuncuların tercih etmesi gereken kişiselleştirilmiş ayarlar şu şekilde sıralanabilir:

 

  • Grafiklerin Otomatik Ayarlanması: Görüntü Ayarları bölümünde en altta yer alan bu ayarın her zaman “Kapalı” olması tavsiye edilir. Kişiselleştirilmiş ayarlardan maksimum düzeyde verim almak adına bu seçenek son derece önemlidir. 
  • Parlaklık Ayarı: Oyunda parlaklık ayarı %0 ile %150 arasında ayarlanabilir. Burada en yüksek verim için parlaklık ayarının en yüksek düzeyde, yani “%150” olması tavsiye edilir. 
  • Stil Seçeneği:“Klasik”, “Renkli”, “Gerçekçi”, “Yumuşak” ve “Sinematik” olmak üzere 5 farklı mod seçeneği bu ayar menüsünde tercih edilebilir. Burada en verimli sonuca hızla ulaşmak için en makul tercih “Renkli” seçeneğinin tercih edilmesi olacaktır. 
  • Kare Hızı Seçeneği: FPS deneyimini maksimum düzeyde yaşamak isteyenler için söz konusu ayarın; “Düşük”, “Orta”, “Yüksek”, “Aşırı Yüksek” ve “Aşırı” seçenekleri arasından maksimum alternatif olan “Aşırı” şeklinde olması tavsiye edilir. 
  • Grafik Tercihi: Grafiklerden maksimum verim almak oyun içi deneyimi kreatif biçimde hissetmek için en önemli unsurdur. Burada sahip olunan cihazın performansı en temel belirleyici olacağı gibi ortalama cihazlar için 5 farklı seçenek arasından “Akıcı” seçeneğinin tercih edilmesi gerekir. 
  • Dokuların Belirginleştirilmesi İçin Düzgünleştirme: Bu ayarın her zaman “Kapalı” kalması tavsiye edilir. Daha yüksek performansa erişilmesini sağlayacağı gibi dokuların belirginleşmesinin oyun içi performansa doğrudan hiçbir etkisi bulunmaz. 

 

Tüm bu ayarlar FPS deneyimini arttırarak en yüksek düzeyde oyundan keyif alabilmek için oyunculara oldukça geniş kapsamlı avantajlar vadetmektedir. 

 

pubg mobile ayarlari telefon

 

 

PUBG Mobile Ayarları Telefon

PUBG Mobile ayarları telefon ve mobil cihazlar için belirtilmiş olduğu gibi farklı seçeneklerle ayarlanmalıdır. Özellikle jiroskop, kontrol ve hassasiyet ayarları oyunda başarıya ulaşmak isteyen oyuncuların en güçlü şekilde kişiselleştirmesi ve kendi oyun stiline en uygun hale getirmesi gereken ayarları kapsar. 

 

Aynı zamanda PUBG Mobile ayarları telefon için gerekli olan kişiselleştirilmiş ayarlar kapsamında oyuna katılım sağlarken kullanılan parmak sayısı da oldukça belirleyicidir. En sağlıklı ve en kişiselleştirilmiş ayarlar için 2, 3 ve 4 parmak kullanımlarının ayrı ayrı özgünleştirilerek ayarlanması tavsiye edilir. 

 

 

PUBG Mobile Kamera Ayarları 

PUBG Mobil kamera ayarları oyuncuların en efektif şekilde oyuna katılım sağlayabilmesi adına hassasiyet ayarları içerisinde yer almaktadır. Bu ayarlar kapsamında 1. Ve 3. Şahıs için ayrı ayrı kişiselleştirilebilir ayarlara erişim sağlanması mümkün olduğu gibi aynı zamanda dürbün ve nişancı ayarları da arzu edildiği gibi kişiselleştirilebilir. Başlangıç aşamasında bulunan oyuncular veya ortalama bir kamera deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için ortalama kamera hassasiyet ayarları şu şekildedir:

 

  • 2x Dürbün:%60
  • 3x Dürbün: %30
  • 4x Dürbün:%20
  • 6x Dürbün: %15
  • 8x Dürbün: %8
  • 1.Şahıs-FPP Dürbünsüz: %150  
  • 3.Şahıs-TPP Dürbünsüz: %160
  • Holografi ve Nişangah: %80

 

 

PUBG Mobile Ateş Etme Animasyon Hassasiyeti 

Geri tepme sorunlarının çözümü ve oyun içi performansın en güçlü şekilde olmasına yardımcı olan PUBG Mobile ayarları arasında ateş etme animasyon hassasiyeti ayarları son derece kritik bir önem içerir. Söz konusu ayarlar içerisinde en ideal olan kişiselleştirilmiş ayarlar şu şekildedir:

 

  • 2x Dürbün: %70
  • 3x Dürbün: %30
  • 4x Dürbün: %25
  • 6x Dürbün:%15
  • 8x Dürbün: %8
  • 1.Şahıs-FPP Dürbünsüz: %140
  • 3.Şahıs-TPP Dürbünsüz: %160
  • Nişangah, Holografi ve Yardımcı Nişancı: %75

 

PUBG Mobile Jiroskop Ayarları 

PUBG Mobile jiroskop ayarları da yine oyun içi deneyimin artması ve oyunla oyuncunun yüksek düzeyli bir uyum kurması adına son derece belirleyici niteliklere sahiptir. Söz konusu ayarlar içerisinde en ideal olan ayarlar şu şekilde sıralanabilir: 

 

  • 2x Dürbün:%350
  • 3x Dürbün:%200
  • 4x Dürbün:%200
  • 6x Dürbün:%80
  • 8x Dürbün:%60
  • Holografi, Nişangah ve Yardımcı Nişancı: %350
  • 1.Şahıs-FPP Dürbünsüz: %370
  • 3.Şahıs-TPP Dürbünsüz: %370

​​​​​​​

Kişiselleştirilebilir Parmak Ayarları 

Oyun için deneyimin en yüksek düzeye getirilmesi adına kişiselleştirilmiş ayarların zirve noktası parmak kullanımına uygunluk taşıyacak şekilde ayarlamaların yapılmasıdır. PUBG Mobile ayarları arasında kişiselleştirmenin en efektif şekilde ortaya çıktığı ayarlar bu kapsamda yapılan düzenlemelerden oluşur. Bu ayarlar 2,3 ve 4 parmak kullanan oyuncular için farklı şekillerde uygulanabilmektedir.

 

 

2 Parmak Kullanımı İçin Ayarlar

PUBG Mobile kontrol ayarları 2 parmak kullanan oyuncular için en yüksek performansa ulaşmanın en temel yöntemi oyun içi ekranda sağ alt bölümde olacak şekilde yeterli oranda boşluk bırakmaktır. Sağ alt bölümün genişletilmesinin yanı sıra 2 parmak kullananların jiroskop tercihinde bulunması da tavsiye edilir.

 

3 Parmak Kullanımı İçin Ayarlar

3 parmakla oyuna katılım gösterenler büyük oranda acemilik sürecini atlatmıştır ve bu kapsamda PUBG Mobile kontrol ayarları 3 parmak için sağ tarafın tamamen boş bırakılması tavsiye edilir. Kısmen zorlayıcı gibi görünen bu ayarın yüksek deneyimle sürdürülmesi halinde oyunda başarılı olmak son derece kolaydır.

 

4 Parmak Kullanımı İçin Ayalar

PUBG Mobile kontrol ayarları 4 parmak kullanan oyuncular buradaki ayarları tamamen kişiselleştirmelidir. Dolayısıyla her bir oyuncu kendisine en uygun şekilde özgünleştirdiği ayarı uygulamalıdır. Tamamen usta sayılabilecek 4 parmak kullanan oyuncuların olabildiğince her butona hızlı olacak şekilde ulaşabilmelerini sağlayan temel tema ayarlarını kullanmaları tavsiye edilir. Yine sağ tarafın genişletilmesi ve her butona hızlı ulaşım için ekranın en efektif şekilde kullanılması son derece kritik bir önem içerecektir. Aynı zamanda butonlar arasında mesafelere de yeterli düzeyde dikkat ve özen gösterilmelidir. 

PUBG Mobile Ayarları Nasıl Yapılır? En İyi Ayar Seçenekleri | Sıkça Sorulan Sorular

PUBG Mobile ayarlar nerede?

Pubg Mobile ayarlara, oyuna girdiğinizde sağ altta yer alan küçük üçgen simgesinden açılır menü üzerinden ulaşabilirsiniz. Çark simgesine tıkladığınızda ayarlar sekmesine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. PUBG Mobile ayarlar nerede sorusu özelleştirme yapmak isteyen kullanıcıların sıklıkla merak ettiği sorulardan biri olup, kısaca bu şekilde yanıtlanabilir.

PUBG Mobile ayarları nasıl sıfırlanır?

Pubg Mobile ayarları sıfırlama işlemi, ayarlar üzerinden yapılmaktadır. Her ayar sıfırlama için ayrı yol izlense de genelde bulunduğu sekmeden yapıldığını söyleyebiliriz. PUBG Mobile ayarları nasıl sıfırlanır sorusunun yanıtını sıklıkla merak edilen “Grafik” ve “Hassasiyet” kısımları için adım adım sizlere anlatalım.

 

Pubg Mobile Grafik Ayarlarını Sıfırlama


 

  1. İlk olarak PUBG Mobile’a giriyoruz.
  2. Sağ altta yer alan kısımdan ayarlar kısmını açın.
  3. Daha sonra ayarlar kısmında yer alan “Grafik” sekmesini açıyoruz.
  4. Grafik ayarları sayfasında en altta bulunan “Ekranı Sıfırla” seçeneğine tıklıyoruz.
  5. Bu işlem sonunda sizin özelleştirmiş olduğunuz tüm grafik ayarı sıfırlanmış olacak, oyunun size sunduğu hale dönecektir.

 

Pubg Mobile Hassasiyet Ayarlarını Sıfırlama


 

  1. İlk kısımda olduğu gibi ayarlar kısmına giriyoruz.
  2. Ayarlar menüsünden bu sefer “Hassasiyet” kısmına giriyoruz.
  3. Grafik ayarlarında olduğu gibi burada bir buton bulunmamakta ancak oyunun size sunduğu değerleri girerek sıfırlayabilirsiniz. Bunlar ise;
  • Genel hassasiyet ayarı kısmını “orta” olarak ayarlayın.
  • Kamera hassasiyeti kısmını ise %100 değerini seçerek, sıfırlamış oluyorsunuz.