BattleField 5'in Ne Zaman Çıkacağı Belli Oldu!

Uzun zamandır oyun severlerin  tutkusu haline gelen çok oyunculu savaş oyunlarından EA ve DICE Battlefield 5'in bu yıl geleceğini doğruladı. Oyun severleri müjdeleyen habere göre 23 Mayıs 2018 tarihinde oyunseverlerin çok mutlu olacağı bir tarih gibi gözüküyor,bunun sebebi ise Battlefield 5'in tanıtımının yapılacak olması. 1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı Battlefield 1 ile büyük bir başarı yakalayan Electronic Arts, bu başarısını Battlefield 5 ile sürdürmek istiyor. Şirket şimdi de yeni Battlefield'ın çıkış tarihi açıkladı. 2016'da EA Games'in sunduğu Battlefield 1 oyuncular tarafından çok beğenilmişti,programcılar tarafından Battlefield 1'in içine gizlenen  "The Room" adındaki Easter Egg, Battlefield 5'in müjdesini verdi. Oyuncuların Battlefield 5'in duyurusunu mors alfabesiyle bulması kuşkuları pek geciktirmemişti. Easter Egg'i kırmak oyuncular için pek de kolay değil,mors alfabesinin anlaşılması için de borulardan gelen damla seslerini çevirmek gerekiyor.Kod dönüştürüldüğünde ise  "www.ea.com/neverbethesame" adlı site karşımıza çıkıyor.
                                                                                 

                                                                                                

 

İnternet sitelerinde heyecanı doruğa çıkartan cümle ise şöyle başlıyor; 23 Mayıs’a hazır olun. Battlefield bir daha asla aynı olmayacak. Resmi Twitter hesapları aracılığıyla bu haberi duyurmalarıyla beraber,canlı tanıtımın yapılacağı tarih ve saat gözden kaçmıyor. Canlı yayında Youtube,Twitch ve Mixer sitelerinde oyunseverlerle bu heyecanı yaşatacaklar. Trevor Noah tarafından sunulacak olan Battlefield V Tanıtımını 23 Mayıs saat 13.00 PDT/16.00 EDT/22.00 CEST’de Battlefield’ın YouTube kanalından veya Battlefield.com adresinden izleyin.

 

                                                                                                 

 

Arama sonuçları