World of Warcraft: Battle for Azeroth Rehberi Dungeon Rehberi

Battle for Azeroth ile birlikte 10 yeni dungeon da oyuna ekleniyor. Bu dungeonların bir kısmına sadece Alliance, bazılarına ise yalnızca Horde oyuncuları erişim sağlayabilecek. Ganimetler ve stratejiler hakkında daha fazla bilgiyi World of Warcraft: Battle for Azeroth Dungeon Rehberimizde bulabilirsiniz.

Battle for Azeroth ile oyuna eklenen 10 yeni dungeonı sizler için inceledik.

Atal’Dazar

Hikaye

Mugamba dağının tepesinde, herşeyden uzakta, Zandalari Kralları milenyum boyunca uyumaya bırakılmıştı. Her hükümdardan sonra, ölünün varlıklarına da yer açmak için bu piramitler daha da genişledi. Zamanında el değmemiş olan bu koridorlar şimdi ise antik kralların güçlerini kendi karanlık işleri için kullanmak isteyen Kahin Zul ve güvenilir mülazımı Yazma tarafından kirletildi.

Harita

Bosslar

Priestess Alun’za

Atal’dazar’ın kutsal odasının fanatik bir koruyucusu olarak Priestess Alun’za tapınağı her türlü pislikten arındırmaya geldi.

Priestess Alun’za rastgele seçtiği yerlerde Tainted Blood havuzları oluşturur ve yine rastgele seçtiği oyuncuları Molten Gold ile kaplar. 100 enerjiye ulaştığında Transfusion büyüsünü kullanır.

Stratejiler
DPS
  • Tainted Blood havuzlarının yanında durun ve Priestess Alun’za Transfusion büyüsünü yapmaya başladığında havuzun içine girin.
  • Corrupted Gold size hasar verdiği gibi, sizin verdiğiniz hasarı da azaltır.
  • Spirits of Gold, öldürülmedikleri takdirde Tainted Blood’ı absorbe eder.
Healer
  • Tainted Blood havuzlarının yanında durun ve Priestess Alun’za Transfusion büyüsünü yapmaya başladığında havuzun içine girin.
  • Molten Gold rastgele bir oyuncuyu etkiler ve gerekirse Dispell büyüsüyle temizlenebilir.
Tank
  • Tainted Blood havuzlarının yanında durun ve Priestess Alun’za Transfusion büyüsünü yapmaya başladığında havuzun içine girin.
  • Hasar azaltıcı büyülerinizi Gilded Claws büyüsüne saklayın.
  • Spirits of Gold yakında Tainted Blood havuzları olmadığı sürece çatışmayı görmezden gelecektir.
Vol’kaal

Hayattayken Vol’kaal Yazma’nın en güvenilir korumalarından biriymiş. Zamansız ölümünden bu yana yeni keşfettiği güçlerini eski yardımcısının ölü bedenini, ona sonsuza dek hizmet edebilsin diye yeniden canlandırmakta kullanmış.

Vol’kaal, tüm Reanimation Totemleri imha edilene kadar, Yazma’nın Bad Voodoo büyüsüyle güçlendirilmektedir. Tüm totemler yok edildikten sonra Vol’kaal Rapid Decay’e başlar.

Stratejiler
DPS
  • Toxic Leap büyüsünden sakının.
  • Toxic Pools büyüsünün oluşturduğu havuzların içinde durmayın.
  • Noxious Stench büyüsünün yapılmasını engelleyin.
Healer
  • Toxic Leap büyüsünden sakının.
  • Toxic Pools büyüsünün oluşturduğu havuzların içinde durmayın.
  • Noxious Stench tüm oyunculara periyodik olarak hasar veren bir büyüdür.
Tank
  • Toxic Leap büyüsünden sakının.
  • Toxic Pools büyüsünün oluşturduğu havuzların içinde durmayın.
  • Noxious Stench büyüsünün yapılmasını engelleyin.
Rezan

Bir zamanlar Zuldazar krallarının Loa’sı olan Rezan’ın ruhu ve vücudunu bir ritüelde birbirinden ayırmışlar. Geriye kalan sapkın kabuğuysa, av alanına giren herkesi yemeye oldukça kararlı.

Rezan Serrated Teeth ile yüksek hasar verir ve rastgele seçtiği oyuncular üzerinde Devour kullanır. Terrifying Visage ile de tüm oyuncuları korkutur.

Stratejiler
DPS
  • Rezan Terrifying Visage kullandığında görüş alanından dışarıya kaçın.
  • Üzerinizde Pursue kullandığı zaman ondan kaçın ve kaçtığınız süre boyunca tüm Ancien Dry Bones’dan uzak durun.
Healer
  • Tanklar Serrated Teeth büyüsü altındayken fark edilebilir derecede daha fazla hasar alırlar.
  • Rezan’ın Devour büyüsünü isabet alan oyuncular çok fazla hasar alırlar.
  • Rezan Terrifying Visage kullandığında görüş alanından dışarıya kaçın.
  • Üzerinizde Pursue kullandığı zaman ondan kaçın ve kaçtığınız süre boyunca tüm Ancient Dry Bones’dan uzak durun.
Tank
  • Rezan Serrated Teeth büyüsünü kullandığında hasar azaltıcı büyülerinizi kullanın.
  • Arkadaşlarınızı kemik yığınlarından çıkan Reanimated Raptor’lardan koruyun
  • Rezan Terrifying Visage kullandığında görüş alanından dışarıya kaçın.
  • Üzerinizde Pursue kullandığı zaman ondan kaçın ve kaçtığınız süre boyunca tüm Ancient Dry Bones’dan uzak durun.
Yazma

Örümcek Loa’sı Shadra’nın gücünü kullanan Yazma, şimdi efendisi Rahip Zul için Atal’Dazar tapınağını korumakla görevlendirilmiş.

100 enerjiye ulaşan Yazma, Soulrend büyüsünün etkisi altında olan oyuncuların ruhlarını çağırarak, kendine doğru hareket eden bir Soulspawn yaratır.

Stratejiler
DPS
  • Echoes of Shadra büyüsünden kaçının.
  • Soulrend büyüsünün altındayken Yazma’dan uzak durun.
  • Soulspawn’ları onlar Yazma’ya ulaşmadan önce öldürün.
Healer
  • Echoes of Shadra büyüsünden kaçının.
  • Soulrend büyüsünün altındayken Yazma’dan uzak durun.
Tank
  • Echoes of Shadra büyüsünden kaçının.
  • Yazma Skewer büyüsünü kullandığında hasar azaltıcı büyülerinizi kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Freehold

Hikaye

Freehold, korsanlar, hainler, hırsızlar yani Kul Tiran’ın kontrolü altında yaşamak istemeyen herkesin cenneti olarak kabul edilmektedir. Şimdi ise Irontide Raiders, şehri kendi sert kuralları altında yönetmekte ve birçok farklı korsan tayfasını kendi sancakları altında bir araya getirmekte. Korsanlar toplanırken, bir grup kahraman şehre girmeli ve bu şerefsizlerin ittifakı iyice büyümeden liderlerinin canını almalı.

Harita

Bosslar

Skycap’n Kragg

Skycap’n Kragg ve sadık bineği Sharkbait, Freehold’un sürekli gökyüzünde turlayarak davetsiz misafirleri arayan koruyucularıdır. En azından yapmaları gereken iş bu. Fakat bu ikiliyi kendi köşelerinde uyuklarken veya farkında olmayan zavallı kurbanların kafasına martı gübresi atarken bulabilirsiniz.

Skycap’n Krag savaşa, dev papağan bineği Sharkbait’in üzerinde hücum ederek katılır. Can puanları %75’in altına indiği zaman bineğinden inen Kragg, Sharkbait’i gökyüzünden Vile Bombardment yağdırmaya gönderir.

Stratejiler
DPS
  • Azerite Powder Shot büyüsünden alınan hasarı azaltmak için alana yayılın.
  • Kragg’ın kendini iyileştirmesin diye Revitalizing Brew büyüsünü yapmasını engelleyin
Healer
  • Azerite Powder Shot büyüsünden alınan hasarı azaltmak için alana yayılın.
Tank
  • Azerite Powder Shot büyüsünden alınan hasarı azaltmak için alana yayılın.
  • Kragg’ın kendini iyileştirmesin diye Revitalizing Brew büyüsünü yapmasını engelleyin
Council o’ Captains

Kaptan Raoul, Eudora ve Jolly birşeyler içmek ve muhabbet etmek için Freehold’da buluşurlar. Kendileri şu anda Harlan Sweete’in Irontide sancağı altında birleşmiş olan Blacktooth Brawlers, Bilge Rats ve Cutwater Corsair tayfalarının liderleridir.

Freehold tayfalarının üç lideri savaşa birlikte girerler. Savaşa girmeden önce Kaptanlardan birinin tayfasına katılmak, birinin liderini ve tüm tayfasını sizin arkadaşınız yapacağı için birçok avantaj sağlar ve Under One Banner büyüsünün olumsuzluklarını ortadan kaldırır.

Stratejiler

DPS

  • Fıçıları parçalayarak Blackout Barrels büyüsünün etkisi altında olan arkadaşlarınızın kurtulmasına yardım edin.

Healer

  • Powder Shot büyüsü büyük miktarlarda hasar verdiği için tüm arkadaşlarınızın canını her zaman maksimumda tutmaya çalışın.

Tank

  • Fıçıları parçalayarak Blackout Barrels büyüsünün etkisi altında olan arkadaşlarınızın kurtulmasına yardım edin.
Ring of Booty - Shark Puncher

Dünyanın tüm denizlerinden gelen en acımasız eşkıyaların, aralarında en güçlünün kim olduğuna karar vermek için Freehold’da başlattıkları bir dövüş turnuvası vardır. Bu serseriler geçidinde her türlü saçmalık ve tuhaflıkla karşılaşılabilir fakat hiçbiri şu anki şampiyon Shark Puncher kadar korkunç değildir. Birçok kişi bu güçlü kavgacıyı alt etmek için meydan okudu ama hepsi balıklara yem oldu.

Trothak, Ring of Booty Şampiyonu savaşa kollarına iki köpekbalığını silah olarak bağlayarak girer. Bazen yakındaki düşmanlara kollarındaki köpekbalıklarını savurarak saldırır, bazen uzaktaki düşmanlarına balık fırlatır. Trothak arenasına giren herkes için büyük tehlike arz etmektedir.

Stratejiler
DPS
  • Trotrak ve fırlattığı köpekbalıkları arasında durmaktan kaçının çünkü Rearm büyüsünü yaptığında arada kalırsanız hasar alırsınız.
  • Flailing Shark büyüsü en yakındaki hedefe doğru ilerler.
Healer
  • Trotrak ve fırlattığı köpekbalıkları arasında durmaktan kaçının çünkü Rearm büyüsünü yaptığında arada kalırsanız hasar alırsınız.
  • Flailing Shark büyüsü en yakındaki hedefe doğru ilerler.
Tank
  • Trotrak ve fırlattığı köpekbalıkları arasında durmaktan kaçının çünkü Rearm büyüsünü yaptığında arada kalırsanız hasar alırsınız.
  • Flailing Shark büyüsü en yakındaki hedefe doğru ilerler.
Harlan Sweete

Harlan Sweete, Irontide Raiders’ın lideridir ve sonu gelmeyen ganimetlerinden daha fazla sahip olduğu tek şey pisliğidir. Şu anda Lady Ashvane tarafından finanse edilen Sweete, ne pahasına olursa olsun mümkün olduğunca fazla korsan tayfasını biraraya getirmekle görevlendirilmiştir.

Harlan Sweete, %60 ve %30 can seviyesine indiğinde büyülü zarını atar ve Loaded Dice: All Hands! ve Loaded Dice: Man-O-War büyülerini aktive eder.

Stratejiler
DPS
  • Black Powder Bomb büyüsünün etkilerinden sakınmak için, Irontide Grenadierlerin hedeflerine ulaşmasını engelleyin veya onları yok edin.
  • Loaded Dice: All Hands! büyüsünü aktive edene kadar, Swiftwind Saber büyüsünden etkilenmemek için Harlan Sweet’e arkasından saldırın.
Healer
  • Cannon Barrage büyüsünün etkisi altındaki arkadaşlarınız büyük miktarlarda hasar alacaktır, sürekli olarak iyileştirmeye devam edin.
Tank
  • Black Powder Bomb büyüsünün etkilerinden sakınmak için, Irontide Grenadierlerin hedeflerine ulaşmasını engelleyin veya onları yok edin.

Kings’ Rest

Hikaye

Zandalar’da Kings’ Rest’den daha kutsal bir yer bulmak oldukça zordur. Zandalari imparatorluğuna hüküm sürmüş her kral, fatih ve tiran, yalnızca vücutlarının değil ruhlarının da korunması amacıyla artık bu devasa ölüler şehrinde misafirdir.

Giriş yalnızca Zandalari rahiplerine ve soylularına açıktır fakat Zul’un karanlık büyüsü tüm kuralları yıkıp geçtiğinden, sen ve arkadaşların içeri girip her yere yayılmış bu karanlığın kökünü kurutmalısınız.

Harita

Bosslar

The Golden Serpent

Kings’ Rest daha önce de saldırıya uğramıştı. Birkaç milenyum önce aptal bir troll, Hakkar the Soulflayer’ı bu adaya büyüyle çağırmaya kalktığında, Zandalar rahipleri mezarını korumak için muazzam büyüklükle bir yapı inşa etmişti. Golden Serpent o zamandan beri davetsiz misafirleri dışarıda tutmak ve bu kutsal koridorlara kimin girmeye değer olduğuna karar vermek için bekçilik yapıyor.

Golden Serpent, grubunuzun üzerine daha sonra Molten Gold formunda geride bırakacağınız altın tükürür. Golden Serpent daha sonra bu altın havuzlarını Lucre’s Call büyüsüyle harekete geçirir. Luster büyüsünün aktive olup onu daha da güçlendirmesini engellemek için hareket eden altın formlarını ona ulaşmadan öldürün.

Stratejiler
DPS
  • Molten Gold’u daha iyi bir pozisyona yerleştirebilmek adına, Golden Serpent Spit Gold büyüsüyle üzerinize altın tükürdüğünde, grup arkadaşlarınızdan uzaklaşın.
  • Hareket eden altınların Golden Serpent’e ulaşmasını engellemek için sersemletme, bağlama ve geriye ittirmeye yarayan yeteneklerinizi kullanın.
Healer
  • Spit Gold büyüsü isabet eden takım arkadaşlarınız ağır hasar alırlar.
Tank
  • Golden Serpent Lucre’s Call büyüsünü yaptığında, arkadaşlarınıza hareket eden altın formlarını öldürmeleri için daha fazla mesafe yaratmak adına Golden Serpent’i altın havuzlarından uzağa çekin.
  • Tall Trash büyüsü ağır Fiziksel hasar verir.
Mchimba the Embalmer

Zamanında görevi eski hükümdarların mezarlarını korumak olan bir Zandalari sınıfı vardı. Ama korkunç bir pis kan vebası imparatorluğu kasıp kavurduğunda, ölülerle başa çıkmak ölümlüler için çok zordu. Koruma ve gömme pis işleri için Golemler çağırıldı ve o zamandan bu yana bu işler için kullanılıyorlar.

Mchimba the Embalmer, antik Zandalar krallarının gömmesi için büyüyle inşa edilmiş bir yapıdır ve güçlerini oyuncuları gömmek ve onları sonsuz yolculuklarına hazırlamak için kullanır.

Stratejiler
DPS
  • Drain Fluids büyüsünü bir dokunulmazlık yeteneğiyle keserseniz, Dessication büyüsünden kaçınırsınız.
  • Eğer Entomb büyüsüne maruz kalırsanız, arkadaşlarınızın hangi mezarda olduğunuzu anlaması için Struggle büyüsünü kullanın.
  • Entomb büyüsüne maruz kalan arkadaşlarınızı bulmak için Struggle büyüsünün izlerini arayın.
Healer
  • Dessication büyüsünün etkisi altında olan arkadaşlarınızı canları %90’ın üzerine çıkana kadar iyileştirerek büyüyü kaldırabilirsiniz.
  • Eğer Entomb büyüsüne maruz kalırsanız, arkadaşlarınızın hangi mezarda olduğunuzu anlaması için Struggle büyüsünü kullanın.
  • Entomb büyüsüne maruz kalan arkadaşlarınızı bulmak için Struggle büyüsünün izlerini arayın.
Tank
  • Burn Corruption büyüsünden sakının.
  • Eğer Entomb büyüsüne maruz kalırsanız, arkadaşlarınızın hangi mezarda olduğunuzu anlaması için Struggle büyüsünü kullanın.
  • Entomb büyüsüne maruz kalan arkadaşlarınızı bulmak için Struggle büyüsünün izlerini arayın.
The Council of Tribes

Bir zamanlar tek bir imparator Zandalar’a hüküm sürmesi imkansızdı. Bir sürü iç savaştan sonra üç ailenin önde gelenleri bir koalisyon oluşturdular ve imparatorluğu birlikte yönetmeyi denediler. Her konuda anlaşamasalar da, Zandalar’a sonunda barış gelmişti. En azından bir süreliğine…

Savaş üç konsey üyesiden birinin saldırısıyla başlar. Hangi üyenin savaşa önce gireceği her hafta değişir.

Bir konsey üyesi öldürüldüğünde, küllerinin olduğu kavanoza geri döner ve sonraki konsey üyesi savaşa girer. Fakat yendiğiniz üye, periyodik olarak, bir büyüsünü kullanmak için savaşa geri katılır ve kullandıktan sonra kavanozuna geri döner.

Her üç konsey üyesi de öldürüldüğünde savaş sona erer.

Stratejiler

DPS

  • Zanazal the Wise’ın Poison Nova büyüsünü keserek engelleyin.
  • Zanazal the Wise, Call of the Elements büyüsünü yaptığında tüm totemlerini hemen parçalamaya hazır olun.
  • Barrel Through büyüsünün hedefi olan arkadaşlarınızın önünde durarak aldıkları hasarı azaltın.

Healer

  • Aka’ali the Conqueror’un Debilitating Backhand büyüsü tankınıza ağır hasar verir.
  • Kula the Butcher’ın Severing Axe büyüsü belli bir süre zarfında ağır hasar verir.
  • Zanazal the Wise’ın Thundering Totem’i Thundering Crash büyüsünü yaparsa, sizin yaptığınız büyüleri kesip engelleyecektir. Eğer büyünün tamamlanacağını anlarsanız, kendi büyünüzü yapmayı keserek sizi engellemesinin önüne geçebilirsiniz.

Tank

  • Aka’ali the Conqueror’un Debilitating Blackhand büyüsü ağır hasar verir ve üzerinizde kısa bir süre boyunca Shattered Defenses büyüsünü bırakır. Bu büyünün altındayken ondan uzak durmaya çalışın.
  • Kula the Butcher’ın Whirling Axes büyüsündeki baltalar kendi etrafından dönmeye başlayarak gittikçe yayılır. Yakın dövüş menzilinden çıkarak bu büyüden kaçınabilirsiniz.
  • Barrel Through büyüsünün hedefi olan arkadaşlarınızın önünde durarak aldıkları hasarı azaltın.
Dazar, The First King

Dazar, Zandalar imparatorluğunun kurucusu ve ilk kralı, halkını çamur ve pislikten, altından yapılmış bir şehir hayatına yükselten imparator. Raptor’ları ilk evcilleştiren varlık. Yenilmez savaşçı. Bir krallığın babası.

Sonsuz istirahati Zul’ün karanlık büyüsüyle mahvolan kralı tekrar yerine yatırmak sizin göreviniz.

Zul’un karanlık büyüsü tarafından yönetilen Dazar, savaş hünerlerinden hiçbirşey ödün vermeden ölüler diyarından geri döndü.

Canı %80’e indiğinde, av raptor’ı Raban’ı yardıma çağırır.

Canı %60’a indiğinde, onu Eternal Guardian büyüsüyle koruyan sadık atı T’zala’ya biner.

Canı %40’a indiğinde ise, kendisi ölene kadar odadaki herkese saldıran mızrak atarları aktive eder.

Stratejiler
DPS
  • Quaking Leap büyüsünün hedefiyseniz arkadaşlarınızdan uzaklaşın, eğer bir arkadaşınız büyünün hedefiyse o arkadaşınızdan uzaklaşın.
Healer
  • Blade Combo büyüsü Tankınıza ağır hasar verir.
  • Quaking Leap büyüsü hedefteki oyuncudan ne kadar uzaksanız o kadar az vuran, fakat yine de herkese hasar veren bir büyüdür. Eğer büyünün hedefiyseniz arkadaşlarınızdan uzaklaşın, eğer bir arkadaşınız büyünün hedefiyse o arkadaşınızdan uzaklaşın.
Tank
  • Blade Combo büyüsünün son iki vuruşu oldukça ağır hasar verir. Koruma yeteneklerinizi bu iki vuruşa saklayın.
  • Reban savaşa katıldığında, arkadaşlarınızdan birine saldırmadan önce yolunu kesin.

Shrine of the Storm

Hikaye

Shrine of the Storm, Stormsong Ailesi ve Tidesage’ler için oldukça önemli bir güç sembolüdür. Kul Tiran donanmasına kimsenin rakip olamaması için gemiler burada kutsanırlar. Fakat karanlık bir güç bu kutsal toprakları lanetledi ve Kul Tiran Donanmasının kontrolünü sonsuza dek ele geçirmekle tehdit ediyor.

Harita

Bosslar

Aqu’sirr

Okyanusun derinliklerinde zamanda kaybolmuş birçok sır saklanmaktadır. Bu suların efendisi Lord Stormsong kutsal tapınağı korumak için bu kayıp efsanelerdeki yaratıkları yanına çağırıyor.

Derinliklerden gelen Aqu’sirr kutsal tağınağa davetsiz girmeye çalışanları sürüklemek için burada. Canı %50’ye indiğinde, Aqu’sirr onun yeteneklerini kopyalayabilen daha küçük Aqualing’lere bölünür. Her küçük Aqualing öldürüldüğünde, tekrar bir araya gelerek Aqu’sirr’i oluştururlar ve savaş kaldığı yerden devam eder.

Stratejiler
DPS
  • Arkadaşlarınızı Grasp from the Depths büyüsünden kurtarmak için Grasping Tentacle’ları öldürün.
  • Surging Rush ve Undertow büyüleri sizi geri itebilir.
  • Tehlikelerini azaltmak için Erupting Waters büyüsüyle yaratılan ufak elementalleri hemen öldürün.
Healer
  • Choking Brine büyüsünü, grubunuzu mahvetmesini engellemek için Dispel büyüsüyle kaldırın.
  • Surging Rush ve Undertow büyüleri sizi geri itebilir.
Tank
  • Surging Rush ve Undertow büyüleri sizi geri itebilir.
  • Tehlikelerini azaltmak için Erupting Waters büyüsüyle yaratılan ufak elementalleri hemen öldürün.
Tidesage Council

Galecaller Faye ve Brother Ironhull, Kul Tiran gemilerini kutsayarak donanmalarının denizlerdeki en güçlü varlık olmalarını sağlarlar.

Tidesage Council birlikte saldırırlar. Brother Ironhull tankınıza ağır hasar verirken, Galecaller Faye, grubunuzun kalanına Rüzgarla saldırarak hasar verir. Brother Ironhull, Blessing of Ironsides ve Reinforcing Ward büyülerini kullanırken, Galecaller Faye, Blessing of the Tempest ve Swiftness Ward büyülerini kullanır.

Stratejiler
DPS
  • Reinforcing Ward ve Swiftness Ward büyülerini kendi avantajınıza çevirin.
  • Galecaller Faye’in Slicing Blast büyüsünü keserek engelleyin.
  • Blessing of the Tempest büyüsünün tesiri altındayken, büyü kesmek için kullandığınız yetenekleriniz Blowback büyüsüne neden olur.

Healer

  • Reinforcing Ward ve Swiftness Ward büyülerini kendi avantajınıza çevirin.
  • Brother Ironhull, Hindering Cleave büyüsünü yaptığında tankınız ağır hasar alır.
  • Blessing of the Tempest büyüsünün tesiri altındayken, büyü kesmek için kullandığınız yetenekleriniz Blowback büyüsüne neden olur

Tank

  • Reinforcing Ward ve Swiftness Ward büyülerini kendi avantajınıza çevirin.
  • Brother Ironhull, Hindering Cleave büyüsünü yaptığında ağır hasar almaya hazırlıklı olun.
  • Brother Ironhull Blessing of the Ironsides büyüsü altındayken ondan gelecek saldırılardan kaçının.
Lord Stormsong

Stormsong Ailesinin Efendisi Lord Stormsong, tidesage’leri yönetmektedir. Fakat herşey göründüğü kadar basit değildir…

Lord Stormsong’un Void üzerinde kontrol sağlamasını mümkün kulan güçleri vardır ve mutlaka kaçmanız gereken Waken the Void büyüsünü periyodik olarak yapmaktadır. Ancient Mindbender büyüsünün tesiri altındaki oyuncular, Surrender to the Void büyüsünü yapmaya zorlanırlar ve Awoken Void’leri arayıp bularak büyü yapmalarını engelleyebilirler.

Stratejiler
DPS
  • Ancient Mindbender büyüsünün etkisi altındaki arkadaşlarınıza hasar verin.
  • Ancient Mindbender büyüsünün etkisi altında değilseniz Waken the Void büyüsünün verdiği hasardan kaçının.
  • Void Bolt büyüsünü keserek engelleyin.
Healer
  • Mind Rend büyüsünü hemen Dispel büyüsüyle kaldırın.
  • Ancient Mindbender büyüsünün etkisi altında değilseniz Waken the Void büyüsünün verdiği hasardan kaçının.
Tank
  • Waken the Void büyüsünün verdiği hasardan kaçının.
  • Ağır hasar almamak için Void Bolt büyüsünü keserek engelleyin.
Vol’zith the Whisperer

Tidesage’lerin düzenini bozmak için Queen Azshara tarafından gönderilen Vol’zith, ilgilenen herkese özel güçler vaadediyor.

Vol’zith the Whisperer özel güçler vaad eder fakat teklifini kabul edenleri yalnızca korkunç sonlar bekler.

100 güce ulaşan Vol’zith tüm oyuncuları Grasp of the Sunken City büyüsüyle boğmaya başlar.

Stratejiler
DPS
  • Grasp of the Sunken City büyüsünün etkisinin altındayken yüzeye dönebilmek için saldırılarınızı Forgotten Denizens üzerine odaklayın.
  • Call of the Abyss büyüsüyle yaratılan Manifestation of the Deep, Vol’zith the Whisperer’a doğru emekleyerek ona ulaşmaya ve onu güçlendirmeye çalışırlar.
Healer
  • Sunken Denizen’lerin Leviathan’s Wake büyüsünün etkisindeyken yakın dövüş mesafesindekilere verdiği ağır hasara dikkat edin. Grasp of the Sunken City büyüsünün etkisi altındayken yüzeye dönmek için bir Forgotten Denizen’i öldürün.
  • Whispers of Power büyüsü bir bedel karşılığında sizi güçlendirir, Dispel büyüsüyle istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.

Tank

  • Sunken Denizen’lerin Leviathan’s Wake büyüsünün etkisindeyken yakın dövüş mesafesindekilere verdiği ağır hasara dikkat edin. Grasp of the Sunken City büyüsünün etkisi altındayken yüzeye dönmek için bir Forgotten Denizen’i öldürün.
  • Call of the Abyss büyüsüyle yaratılan Manifestation of the Deep, Vol’zith the Whisperer’a doğru emekleyerek ona ulaşmaya ve onu güçlendirmeye çalışırlar.

Siege of Boralus

Hikaye

Lady Ashvane tüm gazabını, başkentin gittikçe azalan savunmasının üstüne boşaltıyor. Boralus yanarken, şehri kurtarıp Ashvane’in bölgeye hüküm sürme planlarını bozmak ve yayılan kaosun önüne geçmek kahramanlarımıza kalıyor.

Harita

Bosslar

Chopper Redhook

Chopper Redhook’un gaddarlığından tüm Kul Tiras korkmaktadır. Irontide güçleriyle desteklenen Chopper tüm Boralus’u istediği gibi yakıp yıkarak sokaklarda kaos yaratmaktadır.

Chopper Red Hook rastgele seçtiği bir düşmanına gözlerini diker ve Meat Hook büyüsüyle onları yakalamaya çalışır. Boiling Rage büyüsü sayesinde, düşmanlarını ne kadar çok kovalarsa o kadar hızlı hareket etmeye başlar.

Savaşın ilerleyen dakikalarında Irontide güçleri de çatışmaya katılır ve tüm bölgeyi Cannon Barrage büyüsüyle bomba yağmuruna tutarlar.

Bombardıman esnasında Heavy Ordnance belirir ve süresi dolmadan önce kontrollü patlatılmadığı takdirde şiddetli bir şekilde patlayarak grubunuza hasar verir.

Stratejiler
DPS
  • Irontide güçlerini öldürün.
  • On the Hook büyüsünün hedefiyseniz, kaçın.
Healer
  • Irontide Powdershots tüm gruba hasar verir.
  • Heavy Ordnance patlarsa tüm partiye muazzam bir hasar verir.
  • On the Hook büyüsünün hedefiyseniz, kaçın.
Tank
  • Heavy Hitter büyüsü yüzünden Chopper Redhook’un yakın dövüş mesafesinde olmaktan kaçının.
  • Irontide Cleaver’larının Heavy Slash büyüsünü grubunuzdan başka yöne çevirin.
  • Heavy Ordnance’ın üzerinden geçip patlatarak tüm grubunuza hasar vermesini önleyin.
Dread Captain Lockwood

Dread Captain Lockwood, Azerite topçularını kumanda etmektedir. Toplarının namlularını saraya çevirmiş bir şekilde Proudmoore’a teslim olmazsa kaleyi yerle bir edeceği tehditlerini savuruyor.

Dread Captain Lockwood Evasive büyüsünü kullanarak oyunculardan sürekli uzaklaşır ve Gut Shot büyüsüyle saldırır.

Enerji barı dolduğu zaman Withdraw büyüsüyle gemisine döner ve tayfası oyunculara saldırtırken bölgeyi sürekli olarak Dread Volley ile bombardımana maruz bırakır.

Gemisini bombalamak ve Captain Lockwood’u savaş alanına geri döndürmek için Unstable Ordnance kullanılmalıdır.

Stratejiler
DPS
  • Unstable Ordnance’ı yerden toplayın ve gemiye saldırmak için kullanın.
Healer
  • Gut Shot sürekli olarak rastgele bir grup arkadaşınıza hasar verir.
Tank
  • Ashvane Deckhand’in Crimson Swipe yeteneğini grubunuzdan başka bir yöne çevirin.
  • Clear the Deck büyüsünden kaçının.
Hadal Darkfathom

Hadal Darkfathom, öfkesini Boralus’tan çıkarması için çağırılmış antik bir deniz devidir. O kadar güçlüdür ki, binalar, heykeller ve insanları aynı hızda parçalar.

Hadal Darkfathom düşman bölgesinde rastgele konumlarda Break Water büyüsünü kullanarak su patlamaları oluşturur. Bu patlamalar tüm bölgede deniz suyu havuzları oluşturur.

Tam enerjiye ulaştığında Hadal, Tidal Surge büyüsünü kullanır.

Stratejiler
DPS
  • Tidal Surge büyüsünden kaçınmak için heykelleri kullanın.
Healer
  • Break Water büyüsü tüm arkadaşlarınıza hasar verir.
  • Tidal Surge büyüsünden kaçınmak için heykelleri kullanın.
Tank
  • Crashing Tide büyüsünü partinizden farklı bir yöne çevirin.
  • Tidal Surge büyüsünden kaçınmak için heykelleri kullanın.
Viq’Goth

Okyanusun derinliklerinden Lady Ashvane tarafından çağırılan Viq’Goth limanı harabeye çevirmiştir. Koca gemileri okyanusun dibine çekme gücüne sahip bu dev deniz canavarı Kul Tiran donanması tamamen yok edilmeden durdurulmalıdır.

Kul Tiran mühendisleri kırılan topları tamir etmek için enkazlardan kurtarılmalıdırlar. Tamir edilen toplar Viq’Goth’a ağır hasar vermek için kullanılabilirler.

Viq’Goth Call of the Deep büyüsünü kullanarak savaş bölgesine saldırır ve Putrid Waters büyüsüyle grubunuzun rastgele bir üyesine hasar verir.

Stratejiler
DPS
  • Mühendisleri bırakması için Gripping Terror’ü yenin.
Healer
  • Putrid Waters büyüsü grubunuzdaki rastgele birine hasar verir.
Tank
  • Demolishing Terror’lerin Hull Cracker’ı kullanmasını engellemek için yakın dövüş yeteneklerinizle saldırın.

Temple of Sethraliss

Hikaye

Yüzyıllar önce oldukça güçlü bir yılan Loa’sı olan Sethraliss, Mythrax’ın efendisini Azeroth’a salmasını engellemek için kendini feda etmiştir. Savaştan sonra müritleri bedeninden geriye kalanları biraraya toplayarak etrafına bir tapınak inşa ettiler ve Sethraliss’in hayata geri dönmesini beklemeye başladılar. Şimdilerde ise bu kutsal tapınakta onun gücünü pis işleri için kullanmaya çalışan kötülükler kol geziyor.

Harita

Bosslar

Adderis ve Aspix

Adderis ve Aspix efendilerinin amacına ulaşmasını engelleyecek herkesi durdurmak ve tapınağı korumakla görevlendirimiş oldukça güçlü iki Sethraktır.

Aspix ve Adderis, aralarında sürekli olarak değiş tokuş yaptıkları Lightning Shield büyüsüne sahiplerdir. Bu kalkan üzerinde olduğu kişiyi güçlendirerek bir takım yıldırım bazlı büyüyü kullanmalarına olanak tanır. Bu kalkanın etkisi altında değilken rüzgar bazlı büyüler kullanırlar.

Stratejiler
DPS
  • Lightning Shield büyüsü verilen hasarı saldıranlara geri yansıtır.
  • Adderis’in Cyclone Strike büyüsünden yana çekilerek kaçın.
  • Conduction büyüsünün etkisi altındayken arkadaşlarınıza hasar vermekten kaçının.
  • Arc Dash büyüsü için bölgeye yayılın.
  • Adderis Lightning Shield büyüsünün etkisi altında değilken Arcing Blade büyüsüyle verdiği hasarı dağıtmak için ona yakın durun.

Healer

  • Conduction büyüsünün hedefi olan arkadaşlarınızdan uzak durun.
  • 100 enerjiye ulaşan Aspix Static Shock büyüsünü yaparak grubunuza ağır hasar verir.
  • Adderis 100 enerjiye ulaştığında Arc Dash büyüsüyle vereceği hasardan kaçınmak için bölgeye yayılın.
  • Adderis Lightning Shield büyüsünün etkisi altında değilken Arcing Blade büyüsüyle verdiği hasarı dağıtmak için ona yakın durun.

Tank

  • Lightning Shield büyüsü verilen hasarı saldıranlara geri yansıtır.
  • Adderis’in Cyclone Strike büyüsünden yana çekilerek kaçın.
  • Adderis 100 enerjiye ulaştığında Arc Dash büyüsüyle vereceği hasardan kaçınmak için bölgeye yayılın.
  • Kalkan Adderis’in üzerinde değilken onu arkadaşlarınıza yakın tutarak Arcing Blade büyüsünün hasarını grubunuza dağıtın.
Merektha

Merektha durdurulamaz bir canavar ordusu yaratmak için yapılan kirli deneylerin bir sonucudur. Yumurtaları çatlamaya başlamış bu anne açlıktan gözü dönmüş yavrularına yem yapacağı kurbanları avlıyor.

Merektha, yumurtalarının bir kısmı çatlamaya başlarken oyunculara saldırır. Yumurtadan çıkan yavru yılanlar oyunculara saldırırken Merektha Burrow büyüsünü kullanır ve periyodik olarak savaş alanında ordan oraya saldırır.

Merektha, yeni bir grup yumurtası çatlarken tekrar saldırıya geçer ve aynı süreç bir kere daha tekrarlanır.

Stratejiler

DPS

  • Sandscrusted Striker’lara Obscured büyüsü aktifken vuramazsınız.
  • Cytotoxin büyüsünün verdiği ağır hasarın önüne geçmek için Venomous Ophidian’ları hemen öldürün.
  • A Knot of Snakes ile sarılmış arkadaşlarınızı kurtarın, sersemletici bir yetenek kurbanı serbest bırakmak için yeterlidir.
  • Merektha’nın Blinding Sand büyüsüne arkanızı dönerek körleştirici etkisinden kaçının.

Healer

  • Cytotoxin temizlenebilir bir zehirdir.
  • A Knot of Snakes ile sarılmış arkadaşlarınızı kurtarın, sersemletici bir yetenek kurbanı serbest bırakmak için yeterlidir.
  • Merektha’nın Blinding Sand büyüsüne arkanızı dönerek körleştirici etkisinden kaçının.

Tank

  • Cytotoxin büyüsünün verdiği ağır hasarın önüne geçmek için Venomous Ophidian’ları hemen öldürün.
  • A Knot of Snakes ile sarılmış arkadaşlarınızı kurtarın, sersemletici bir yetenek kurbanı serbest bırakmak için yeterlidir.
  • Merektha’nın Blinding Sand büyüsüne arkanızı dönerek körleştirici etkisinden kaçının.
  • Sand-crusted Striker’ları Dust Cloud yeteneklerinin dışına çekerek arkadaşlarınızın onları öldürmesine yardım edin.
Galvazzt

Tapınağının kirlenmesiyle birlikte Sethraliss’in yıldırım üzerinde olan güçleri suya batmış bu odalarda gezen kötü elementaller yarattı. Bu yaratıkların en güçlüsü olan Galvazzt yoluna çıkan herşeyi yok edecek güce sahip.

Savaş alanının etrafında Enerji Çekirdekleri oluşur ve Galvazzt’a enerji vermeye çalışırlar. Oyuncular bunun önüne geçmek için enerjiyi kendilerine çekebilirler, fakat bunu yaptıkları sürece normalden daha fazla hasar alırlar.

Stratejiler
DPS
  • Galvazzt’ın Galvanized büyüsünü aktive etmesini engellemek için, onunla Enerji Çekirdekleri arasında durun.
  • Oyuncular enerjinin içinde ne kadar fazla kalırlarsa Galvanized büyüsünden o kadar fazla hasar alırlar.
  • Galvazzt 100 enerjiye ulaştığında Consume Charge büyüsünü yapar.
Healer
  • Capacitance Galvazzt’ın verdiği tüm hasarı arttırır.
  • Galvazzt’ın Galvanized büyüsünü aktive etmesini engellemek için, onunla Enerji Çekirdekleri arasında durun.
  • Oyuncular enerjinin içinde ne kadar fazla kalırlarsa Galvanized büyüsünden o kadar fazla hasar alırlar.
  • Galvazzt 100 enerjiye ulaştığında Consume Charge büyüsünü yapar.
Tank
  • Galvazzt’ın Galvanized büyüsünü aktive etmesini engellemek için, onunla Enerji Çekirdekleri arasında durun.
  • Oyuncular enerjinin içinde ne kadar fazla kalırlarsa Galvanized büyüsünden o kadar fazla hasar alırlar.
  • Galvazzt 100 enerjiye ulaştığında Consume Charge büyüsünü yapar.
Avatar of Sethraliss

Sethraliss’in Kalbi onu kirletmek isteyen korkunç güçlerin ellerine geçti. Kötülük iyice yayılmadan ve Sethraliss tüm Vol’dun’u yok edebilecek kapasitede kötü bir Loa olarak yeniden doğmadan önce Avatar’ı restore edilmeli.

Jakra’zet’in müttefikleri Sethraliss’in Avatarı üzerinde Taint büyüsünü kullanarak sizin onu iyileştirme çabalarınızı boşa çıkarmaya çalışır.

Avatar restore edilirken Jakra’zet’in daha fazla müttefiği savaşa katılır ve üzerinizde Toads ve Plague büyülerini kullanırlar. Heart Guardian ve Hoodoo Hexxer’ları öldürün ve mümkün oldukça Avatar’ı iyileştirin. Savaş Avatar tamamen iyileştirildiğinde sona erer.

Stratejiler

DPS

  • Heart Guardian ne kadar uzun süredir hayattaysa tankınıza o kadar fazla hasar verir.
  • Hoodoo Hexxer, Sethraliss’in Avatarının aldığı iyileştirme miktarını azaltır.
  • Plague Toads, healer’ınızı kovalayarak Plague büyüsü yapar.
  • Ölen bir Heart Guardian’ın geride bıraktığı Energy Fragment, en çok Sethraliss’in Avatarı Taint büyüsünün etkilerinden kurtulduğunda işe yarar.

Healer

  • Grubunuzun başarılı olabilmesi için Sethraliss’in Avatarını tamamen iyileştirmelisiniz.
  • Plague büyüsü Avatarı iyileştirmenizi engelleyecektir.
  • Heart Guardian ne kadar uzun süredir hayattaysa tankınıza o kadar fazla hasar verir.
  • Ölen bir Heart Guardian’ın geride bıraktığı Energy Fragment, en çok Sethraliss’in Avatarı Taint büyüsünün etkilerinden kurtulduğunda işe yarar.

Tank

  • Heart Guardian ne kadar uzun süredir hayattaysa size o kadar fazla hasar verir.
  • Plague Toads, healerlarınızı kovalayarak Plague büyüsü yapar.
  • Ölen bir Heart Guardian’ın geride bıraktığı Energy Fragment, en çok Sethraliss’in Avatarı Taint büyüsünün etkilerinden kurtulduğunda işe yarar.
  • Heart Guardian’ları Hoodoo Hexxer’ların yanında konumlandırarak hasar veren parti üyelerinizin verdiği total hasarı arttırın.

The Motherlode

Hikaye

Kezan Adası, Kajaro Yanardağının patlamasıyla parçalara ayrıldı ve şimdi ise Sargeras’ın Azeroth’a saldırısından kalan Azeritelarla dolup taşıyor. Kendi servetini oluşturmaya ve Ticaretin Prensi tahtına oturmaya çalışan Mogul Razdunk Venture Company’nin tüm çabalarını Azerite’ı silahlaştırmaya ve en yüksek teklifi verenlere satmaya odakladı.

Harita

Bosslar

Coin-Operated Crowd Pummeler

Goblinler kavga ettiği zaman kazanan her zaman daha büyük cüzdanı olandır. Neden mi? Çünkü Pummeler’ı kiralayacak paraya sahiptirler.

Coin Operated Crowd Pummeler, Footbomb Launcher yeteneğini kullanarak düşmanlarının etrafına Azerite yer bombaları saçar. Yer bombalarını tekmeleyerek geri Pummeler’a göndermek Blazing Azerite büyüsünü aktif hale getirir.

Stratejiler
DPS
  • Timed Detonation büyüsünün verdiği hasardan Azerite yer bombalarını Pummeler’a doğru geri tekmeleyerek kaçının.
  • Pummeler’ın Shocking Claw yeteneğinden kaçının.
Healer
  • Timed Detonation büyüsünün verdiği hasardan Azerite yer bombalarını Pummeler’a doğru geri tekmeleyerek kaçının.
  • Pummeler’ın Shocking Claw yeteneğinden kaçının.
Tank
  • Arkadaşlarınızın tekmelediği yer bombalarının düzgün bir şekilde Pummeler’a geri gidebilmesi ve Punt yeteneğini aktive edebilmesi için Pummeler’ı sabit tutmaya çalışın.
Azerokk

Azerite arayışı içinde yer altında çok derine inen Goblinler çok güçlü bir toprak ruhunu rahatsız ettiler. Azerokk intikam almak için fiziksel formuna büründü!

Azerokk’un Earthrager müttefikleri kontrol altına alınmadıkları zaman tehlikelidirler ve en sağlam düşmanlara bile oldukça ağır hasar verebilirler. Kalabalık kontrolü yeteneklerinizle veya Venture Co. deprem bilimcilerinin geride bıraktıkları Fracking Totemleriyle onları kontrol altına almalısınız.

Stratejiler
DPS
  • Azerite Infusion büyüsünün etkisi altındaki Earthrager’ları verdikleri hasarı minimuma indirmek adına mümkün olduğunca kısa bir sürede öldürün.
  • Sizi Raging Gaze büyüsünün hedefi haline getiren Earthrager’lardan kaçın ve eğer mümkünse onları kapana kısmaya çalışın.
Healer
  • Sizi Raging Gaze büyüsünün hedefi haline getiren Earthrager’lardan kaçın ve eğer mümkünse onları kapana kısmaya çalışın.
Tank
  • Arkadaşlarınızı bir Resonant Quake kaynağından korumak için Azerokk’u onlardan uzakta tutun.
Rixxa Fluxflame

Venture Co’nun Azerite Katalizörünün yaratıcısı olan Rixxa, neşeli bir kimyager ve manyak bir kundakçı olarak da tanınmaktadır.

Rixxa oyuncuların üzerine zehirli madde kalıntıları bırakan Azerite Catalyst püskürtür. Rixxa daha sonra Propellant Blast yeteneğiyle üzerinde Azerite Catalyst kalıntıları olan herkesi geriye ittirir.

Stratejiler
DPS
  • Rixxa’nın bıraktığı Azerite Catalyst kalıntılarına dikkat edin.
  • Rixxa’nın Propellant Blast yeteneğiyle Azerite Catalyst kalıntılarının içine ittirilmemeye dikkat edin.
Healer
  • Rixxa’nın bıraktığı Azerite Catalyst kalıntılarına dikkat edin.
  • Rixxa’nın Propellant Blast yeteneğiyle Azerite Catalyst kalıntılarının içine ittirilmemeye dikkat edin.
Tank
  • Rixxa’nın bıraktığı Azerite Catalyst kalıntılarına dikkat edin.
  • Rixxa’nın Propellant Blast yeteneğiyle Azerite Catalyst kalıntılarının içine ittirilmemeye dikkat edin.
  • Rixxa’yı Azerite Catalyst kalıntılarından uzağa doğru yönlendirin.
Mogul Razdunk

Bir türlü Ticaret Prensi tahtına oturamayan Modul Razdunk dünyanın en büyük Azerite tüccarı haline gelmenin ona şöhret getireceğine inanıyor.

Mogul Razdunk’un Azerite ile çalışan savaş makinesi oyunculara yerden silahlarla, havadan ise güçlü bir matkapla saldırabilir.

Stratejiler
DPS
  • Homing Missile büyüsünün hedefiyken, arkadaşlarınıza gidecek hasarı mümkün olduğunca azaltın.
  • Mogul Razdunk yere dönebilmek için Big Red Rocket kovanlarını Drill Smash büyüsüyle vurmalıdır.
Healer
  • Homing Missile büyüsünün hedefiyken arkadaşlarınızdan uzaklaşarak verilen toplam hasarı mümkün olduğunca azaltın.
  • Mogul Razdunk yere dönebilmek için Big Red Rocket kovanlarını Drill Smash büyüsüyle vurmalıdır.
Tank
  • Mogul Razdunk, Death from Above aşamasını başlattığında ona yardım etmesi için Venture Co. Skyscorcher’ları yardıma çağırır.
  • Mogul Razdunk yere dönebilmek için Big Red Rocket kovanlarını Drill Smash büyüsüyle vurmalıdır.

The Underrot

Hikaye

Nazmir bataklıklarının derinliklerinde, yüzeyin altından büyüyen bir mantar vardır. Bu pislik derhal yok edilmezse, etkisi kana susamış bir veba gibi geriye çürümüş bir dünyadan fazlası kalmayana kadar tüm topraklara yayılır.

Harita

Bosslar

Elder Leaxa

G’hunn’un sadık kulu Elder Leaxa bu çürümeyi kanlı ritüellerle daha da yaymanın peşinde.

Elder Leaxa, yetenek ve büyüleriyle oyunculara her hasar verdiğinde aynı zamanda onları Taint of G’huun büyüsünün de etkisi altında bırakır. Kan tanrısının verdiği güçle, Blood Effigies yeteneğini kullanarak, onun yeteneklerini taklit edebilen varlıklara bölünebilir.

Stratejiler
DPS
  • Hareket eden Creeping Rot’dan kaçının.
  • Blood Mirror büyüsüyle oluşturulan Blood Effigy’lere hemen hasar verin.
Healer
  • Taint of G’huun büyüsünün etkisi altındaki arkadaşlarınızı hemen iyileştirin.
Tank
  • Taint of G’huun büyüsünden kaçınmak için Blood Bolt büyüsünü keserek engelleyin.
  • Hareket eden Creeping Rot’dan kaçının.
Crawmag the Infested

Veba taşıyan parazitlerle istila edilen bu ısırığın tek aruzusu, dünya boyunca yayılmış olan G'huun'ın kafeslerinden kaçıp kurtulmak. Cragmaw'ın yeteneği Blood Tick Tarvae ile, alana larvalar dökmek.

Metamorfozunu tamamlamadan önce bu larvalar üzerinde dururken Cragma'ın saldırıları ile başa çıkmanız gerekir.

Stratejiler
DPS
  • Kan kenesi larvalarının üzerinde durarak, bu larvaları Kan Kenelerine dönüşmeden önce yok edin.
  • Klanınız boğulmadan Kan Kenelerini yok etmeniz gerekir.
Healer
  • Larvaların üzerine basarak Kan Kenelerine dönüşmelerini engelleyin.
  • Tantrum yeteneğinin tüm parti üyelerine önemli hasarlar verdiğini unutmayın.
Tank
  • Müttefiklerinize karşı hazımsızlıktan kaçının ve onun tarafından yumurtlanan tüm larvaları yok edin.
  • Müttefiklerinizi Kan Kenelerinden koruyun.
Sporecaller Zancha

G'huun's'ın ahlaksızlığından kafayı yemiş! Zancha'nın tekrarlayan tek isteği bu vebasını onun canlandırılmış bedeninin içine yerleştirmek.

Boundless Rot ile etrafına kozalar yerleştirir. 100 Enerji biriktiğinde bu kozaları patlatarak Decaying Spores yeteneği ile tüm oyunculara hasar verir.

Stratejiler
DPS
  • Müttefiklerinizden kaçınırken kozaları güvenle yok edebilmek için Upheaval yeteneğinizden yararlanın.
  • Eğer gerekirse defansif yeteneklerinizi kullanarak bu kozaları yok edin.
Healer
  • Rotting Spores ile direkt ve devamlı bir hasar sağlarsınız.
  • Upheaval yeteneği önemli bir hasar verir.
Tank
  • Zancha'nın pozisyonunu kendi lehinizde kullanarak Şok Dalgası yeteneğini kendi kozalarını yok etmesini sağlayabilirsiniz.
Unbound Abomination

G'huun's'ın çürümüş hali, en güçlü halidir. Unbound Abomination'un tek amacı, tüm hayata bunu bulaştırmaktır.

Blood Barrier, Unbound Abomination'u aldığı tüm hasarlardan koruyabilir.Hasar engellendikçe, nefret Kan enerjisiyle dolar. 100 Kan Enerjisine ulaşıldğında, nefret birkaç Kan Çehresi fışkırtır. Her bir Kan çehresi Fatal Link paylaşılarak, nefret öldüğünde bile hasar verir.

Stratejiler
DPS
  • Unbound Abomination yalnızca Kan Çehrelerini öldürürseniz hasar alır.
Healer
  • Putrid Blood kaldırılmazsa, parti tamamen alaşağı olabilir.
Tank
  • Abomination 100 Kan Enerjisine ulaştığında birkaç Kan Çehresi etrafa yerleşir.

Tol Dagor

Hikaye

Tol Dagor, geçmiş zamanda bir hapishaneydi. Ashvane şirketi tarafından satın alındı. Şimdi, yalnızca Ashvane Ticaret Şirketine hizmet sağlıyor.

Harita

Bosslar

Sand Queen

Hakkında çok fazla gizem olan ve hapishaneyi çevreyelen kumlarda yaşayan Sand Queen'den hiç bir mahkum kaçamadı. Kaçma girişiminde bulunan mahkumlar yok oldu. Mahkumlardan geriye kalan kıyafetler gardiyanlar tarafından bulunuyor.

Sand Queen yarattığı Sand Trapslerle düşmanlarının etrafını çevreleyerek onları alıkoyar. Ayrıca Upheaval ile kumların altına dalar ve yeraltındaki kurbanlarını fırlatır.

Stratejiler
DPS
  • Sand Traplerin içine doğru koşmaktan kaçının.
  • Upheaval Sand Queen'in hedefi etrafındaki alana çok fazla hasar verir.
Healer
  • Sand Queen Engrage'i kullanırken oluşabilecek yüksek hasarın farkında olun.
  • Sand Traplerin içine koşmaktan kaçının.
Tank
  • Sand Traplerin içine koşmaktan kaçının.
  • Sand Queen Engrage'i kullanırken oluşabilecek yüksek hasarın farkında olun.
Jes Howlis

Şüpheli sadakatin ahlaksız korsanı. Jes Howlis kardeşinin yanındayken esir alındı ve mahkum edildi. Bir hapishane isyanı sonrasında özgürlüğüne kavuştu.Bir hapishane isyanında serbest bırakıldıktann sonra, Jes hapishanenin alt seviyelerini kontrol eden çetenin fiilen liderliğini devraldı.

%50 can artışıyla, Smoke Powder yeteneğini kullanarak dikkatleri dağıtıp, daha fazla mahkumu hücrelerinden çıkarabilir.

Stratejiler
DPS
  • Jes Howlis Flashing Daggers yeteneğini kullanırken, oluşan hasardan korunmak için sütunların ardına saklanın.
  • Howling Fear dökülmeye başladığında yarıda kesin.
Healer
  • Jes Howlis Flashing Daggers yeteneğini kullanırken, oluşan hasardan korunmak için sütunların ardına saklanın.
  • Motive edilmiş mahkumların verebileceği yüksek hasarlara dikkat edin.
Tank
  • Jes Howlis Flashing Daggers yeteneğini kullanırken, oluşan hasardan korunmak için sütunların ardına saklanın.
  • Smoke Powder sonrası salınan mahkumların oluşturduğu tehdidin farkında olun.
Knight Captain Valyri

Knight Captain Valyri Ashvane'deki patlayıcı muhimmatı yönetir. Astlarına çok yazık! Çünkü Captain Valyri'nin ateşe olan takıntısı tehlikeli çalışma koşullarına sebep oluyor.

Knight Captain Valyri düşmanlarını yaralamak için muhimmattaki patlayıcı varilleri kullanır. Patlayıcı variller ateşle buluştuğunda Burning Arsenal ile patlar.

Stratejiler
DPS
  • Burning Arsenal'ın tetiklenmemesi için Fuselighter aktifken cephane yığınlarına tutunmayı bırakın.
  • Burning Arsenal'ın etkilerinden kaçınmak için Ignition ve Cinderflame'le cephane duvarlarından uzaklaşın.
Healer
  • Burning Arsenal'ın tetiklenmemesi için Fuselighter aktifken cephane yığınlarına tutunmayı bırakın.
  • Burning Arsenal'ın etkilerinden kaçınmak için Ignition ve Cinderflame'le cephane duvarlarından uzaklaşın.
Tank
  • Burning Arsenal'ın tetiklenmemesi için Fuselighter aktifken cephane yığınlarına tutunmayı bırakın.
  • Burning Arsenal'ın etkilerinden kaçınmak için Ignition ve Cinderflame'le cephane duvarlarından uzaklaşın.
Overseer Korgus

Tol Dagor'un bekçisi Overseer Korgus, güölü ada hapishanenin korunmasını sağlar. Azerite'e olan çılgınca aşkı ile bilinir. Öyle ki, bu durum mermilerini mahkumlarında test etmesine kadar ilerleyebiliyor.

Overseer Korgus düşmanlarına birkaç silah yeteneği ile saldırır. Periyodik olarak, Azerite Rounds:Incendaiart ve Azerite Rounds: Blastları silahlarına farklı efektlerle yükler.

Stratejiler
DPS
  • Incendiary'nin yanan yığınında ard arda vurulmamaya çalışın.
  • Deadeye sınırdaki ilk düşmana yüksek hasar verir, diğerleri ise bu hasarın sebep olduğu Deadeye vuruşlarından etkilenerek hasar alır.
  • Hapishane topunun Massive Blast ile ateşlenmesine, yok olmamak için dikkat edin.
Healer
  • Deadeye sınırdaki ilk düşmana yüksek hasar verir, diğerleri ise bu hasarın sebep olduğu Deadeye vuruşlarından etkilenerek hasar alır.
  • Hapishane topunun Massive Blast ile ateşlenmesine, yok olmamak için dikkat edin.
  • Incendiary tarafından vurulan oyuncular,vuruldukça daha fazla ateş hasarı alır.
Tank
  • Incendiary'nin yanan yığınında ard arda vurulmamaya çalışın.
  • Incendiary tarafından vurulan oyuncular,vuruldukça daha fazla ateş hasarı alır.
  • Hapishane topunun Massive Blast ile ateşlenmesine, yok olmamak için dikkat edin.

Warcrest Manor

Hikaye

Bir zamanlar Drustvar'ın önde gelen soylu ailesinin gösterişli malikanesi olan Wacrest Manor şimdi ise Lord ve Lady'nin anlaşılmayan şekilde malikanenin içerisine kendilerini kilitlediklerinden beri karanlık söylentilerin odağı haline geldi. İğrenç ayinlerin hikayeleri, insanların geceleri kaybolması ve malikaneden gelen korkunç çığlıkların duyulması kasaba halkı için alışılagelmiş şeylerdi.

Bütün bu fısıtıların arasında, bilinen tek şey, Waycrest arazilerine/topraklarına şeytani bir şeyin kök saldığıydı.

Harita

Bosslar

Heartsbane Triad

Kendilerini Heartsbane'ye ilk verenler arasında, bu kardeşler kendi özel büyü formlarına hakim oldular.Şimdi odaklanma irislerini kullanarak daha fazla güç elde etmeye çalışıyorlar.

Her biri, Odaklanma iris enerjisine sahip. Maksimum düzeye ulaştıklarında, Dire Ritual büyülerini uygulayabilirler. Yeterli bir hasar sounucunda, bir kızkardeş irisini düşürürse, diğeri irisi alacaktır.

Stratejiler

DPS

  • Odaklanma irisi olan kardeşi hedef aldığınızdan emin olun.
  • Unstable Runic Mark'tan etkilenirseniz, partinizden uzaklaşın.
  • Soul Manipulation büyüsünden etkilenen oyuncular, büyüyü bozmak için zarar görmelidir.

Healer

  • Kardeşlerden Briar'ın Jagged Nettles büyüsü hedefte ağır bir yara bırakır.
  • Kardeşler odaklanma irisini taşımıyorken, parti üyelerine rastgele olarak saldırır.

Tank

  • Yalnızca Odaklanma İrisi taşıyan kardeşi tanklamanız gerekir.
  • Soul Manipulation büyüsünden etkilenen oyuncular, büyüyü bozmak için zarar görmelidir.
  • Odaklanmış İris güçlendiğinde, her bir kardeş birincil saldırısını tanka karşı kullanır.
Soulbound Goliath

Soulbound Goliath, terk ettiği Kul Tiran halkından işkence gören ruhların bir birleşimidir.Canavarlığın içinde yankılanan işkence çığlıkları,yolunu geçebilecek kadar aptal olanlar için bir ağıttır.

Soulbound Goliath periyodik olarak Soul Harvest ataklarından Burning Brush elde eder.

Stratejiler
DPS
  • Ele geçirilen parti üyesini kurtarmak için olabildiğince hızlı olarak Soul Thorns'un yok edilmesi gerekir.
  • Soulbound Goliath'ın hasarı Soul Harvest dolayısıyla zamanla artar.
Healer
  • Soul Harvest Soulbound Goliath'ın hasarını arttırarak partinin ağır hasar almasına neden olur.
  • Soul Thorns yüksek fiziksel hasarı ele geçirilen oyuncu için dengeler.
  • Burning Brush herkese hasar verirken, Crush tek hedefe büyük vuruş yapabilir.
Tank
  • Crush tek kişiye odaklanmış hasarı dengeler.
  • Soulbound Goliath'ın hasarı Soul Harvest dolayısıyla zamanla artar.
  • Soulbound Goliath'ın hasarını azaltmak için Wildfire'a doğru hamle yapmak gerekebilir.
Raal the Gluttonous

Raal the Gluttonous bir zamanlarlar Waycrest'in ana şefiydi.Şimdi onun mutfağı, bu salonları gezen kahrolası misafirlere kendisinin parçalarını sunan bir dehşet odasıdır.

Stratejiler

DPS

  • Tenderize skillini olabildiğince dodgelamaya çalışın.
  • Hem bulunduğunuz yöndeki hem de yerdeki Rotten Expulsion'dan kaçının.
  • Yavaşlayın ve Call Servant büyüsü ile çağırılan hizmetçi israfını ortadan kaldırın.

Healer

  • Tenderize tarafından vurulan oyuncu hasar içinde büyük bir diken alır.

Tank

  • Tenderize skillini olabildiğince dodgelamaya çalışın.
  • Büyüler ve yamalar ardınızda kaldığında Rotten Expulsion'dan kaçının.
  • Yavaşlayın ve Call Servant büyüsü ile çağırılan hizmetçi israfını ortadan kaldırın.
Lord and Lady Waycrest

Hastalıktan müzdarip olan kocasının kederi içindeki Lady Waycrest, kocasını kurtarabilecek her gücü kendine çekmeye hazır bir eş. Gorak Tul onun ağlayışlarını duyarak bu çifti ölümün asla ayırmayacağına dair söz verir. Ancak bir şartla.

Lord Waycrest, Lady Waycrest'in saldırı için kullandığı organı dolayısıyla partiye doğrudan bağlıdır. Lord yenilgiye uğratıldığında, Lady Waycrest, kendi canına mal olsa dahi kocasını hayata döndürmeye hazırdır. %10 can yenilenmesiyle, Lady Waycrest çatışmaya katılır.

Stratejiler
DPS
  • Lady Waycrest çatışmaya katılana kadar tüm hasarınızı Lord Waycrest'e odaklayın.
  • Virulent Pathogen'in yayılmasını önlemek için partinizden uzaklaşın.
  • Discordant Cadenza'dan kaçınmak için hareket edin.

Healer

  • Virulent Pathogen parti üyelerinden arındırılabilir.
  • Discordant Cadenza'dan kaçınmak için hareket edin.

Tank

  • Putrid Vitality, Lord Waycrest'in hasarını çatışma boyunca arttırır.
  • Discordant Cadenza'dan kaçınmak için hareket edin.
Gorak Tul

Gorak Tul ve onun kanasusamış Drust'ı Kul Tiran'daki eski düzende bin sene önce askerler tarafından yenilgiye uğratılan ilklerdendi.Blights Lands'te sıkışmış şekilde Gorak Kul kesin olan intikamını almak için kendi zamanının gelmesini bekliyordu.Şimdi, Gorak Druvast'ın iktidarını yozlaştırdı ve yeni takipçileriyle, serbest bırakılması için komplo kurarak birlik oldular.

Gorak Tul, Darkened Lightning ve Death Lens büyülerini rakiplerinin giderek artan bir acı çekmesini sağlamak için kullanır.Buna ek olarak, onun diyarından Deathtouched kölecilere çağrı yapar. Herhangi bir geleneksel yöntemle öldürülemezler ve büyü tarafından diriltilirler, onları iyilik için yok etmek için kullanılabilirler.

Stratejiler

DPS

  • Darkened Lightning'ten büyülerden ayrılarak kaçınmaya çalışın.
  • Deathtouched Slaver'ın cesetlerini yok etmek için Alchemical Fire kullanın.
  • Death Lens, oyuncunun maximum sağlık değerine büyük hasar verir.

Healer

  • Darkened Lightning'ten büyülerden ayrılarak kaçınmaya çalışın.
  • Deathtouched Slaver'ın cesetlerini yok etmek için Alchemical Fire kullanın.
  • Death Lens, oyuncunun maximum sağlık değerine büyük hasar verir.

Tank

  • Gorak Tul tarafından çağırılan Deathtouched Slaver'ları topladığınızdan emin olun.
  • Deathtouched Slaver'ın cesetlerini yok etmek için Alchemical Fire kullanın.
  • Death Lens, oyuncunun maximum sağlık değerine büyük hasar verir.
Arama sonuçları