World of Warcraft: Battle for Azeroth Rehberi PvP & War Mode Rehberi

Yeni ek paketle gelen tamamen yeni bir PvP sistemi olan War Mode, onur ve prestij sistemleri ve PvP Battleground( Savaş alanı) sıra ve haritalarında yapılan değişiklikler hakkında tüm detayları World of Warcraft: Battle for Azeroth PvP & War Mode Rehberimizden alabilirsiniz.

Yeni ek paketle gelen tamamen yeni bir PvP sistemi olan War Mode, onur ve prestij sistemleri ve PvP Battleground( Savaş alanı) sıra ve haritalarında yapılan değişiklikler hakkında tüm detayları sizler için bir araya getirdik.

Battleground Değişiklikleri

  • Battle for Azeroth’la battleground kara listeleme sisteminin kaldırılması ve Büyük Battlegrounds sıralamalarının eklenmesiyle oyuncular merak içinde Strand of the Ancients’a ne olacağının açıklanmasını bekliyorlardı. Blizzard Strand of the Ancients’ın Battle for Azeroth’la kaldırılacağını açıkladı.
  • 26 Nisan’daki Soru&Cevap etkinliğinde Blizzard, Ashran’ın da şimdilik kaldırıldığını fakat gelecek günlerde Epic Battleground sıralarında tekrar karşımıza çıkabileceğini açıkladı.
  • AV’deki canavarların seviyesi, oyunların sonsuza dek sürmesini engellemek adına oyuncuların seviyesine göre oranlanacak.
  • AV gibi Epic Battleground’ların görevleri normal battleground’lara kıyasla daha iyi ödüller verecek.

Onur ve Prestij Sistemleri

  • BFA’da prestij tüm hesabınızda ortak olacak ve Legion’da kazandığınız tüm prestij bir araya gelerek yeni rütbenizi belirleyecek. Güncel Prestij kazanımlarınız Legacy kategorisine eklenecek.
  • Yeni Onur Sistemi farklı rütbelerde Prestij ödülleri sunuyor. Onur Seviyenizin yükselme oranı Prestij kazanım oranından farklı olacak. En yüksek ödül Prestigious Bloodforged Courser bineği olmak üzere, 500. seviyeye kadar ödüller bulunmakta.

Prestigious Bloodforged Course

War Mode (Savaş Modu)

  • War Mode, Battle for Azeroth’la oyuna eklenen yeni bir PvP sistemi. Dış dünyada Onur Yeteneklerine erişim sağlayabilmek için herhangi bir başkentte War Mode’u açmanız gerekiyor. War Mode’u aktive ettiğiniz zaman sürekli olarak PvP savaş modunda olursunuz ve aldığınız riske karşılık olarak daha fazla deneyim puanı kazanırsınız. Eğer bir oyuncu bir bölgede birçok oyuncuyu başarılı bir şekilde öldürürse, o oyuncunun başına bir ödül konularak diğer oyunculara onu avlamaları için görevler veririlir.
  • Yeni War Mode sistemiyle birlikte artık oyuncular dış dünyada kullanabilecekleri dört PvP yeteneği seçebilirler.
  • Conquest Points yani Fetih Puanları da oyuna geri geliyor.
  • Dueler’s Guild, Blizzard’ın bahsettiği bir diğer PvP sistemiydi. Herhangi bir başkentte War Mode’unuz açıkken bir muhafızla konuşarak Zandalar veya Boralus Arenalarındaki düellolara katılmak için sıraya girebilirsiniz.
Arama sonuçları