Knight Online Haberleri
Pubg Mobile Haberleri
Valorant Haberleri
League of Legends Haberleri
CS:GO Haberleri
Metin2 Haberleri
Black Desert Haberleri
Diğer Oyun Haberleri
Bu Haberi 339 Kişi Okudu

Knight Online Rehberi, Yeni Başlayanlar İçin İpuçları

Oldukça gelişmiş oyunlardan biri olarak oyun dünyasında özel bir konuma sahip bulunan Knight Online, pek çok insan tarafından oynanan rol yapma oyunlarındadır. Oyuna yeni başlayan kişiler, oyunla ilgili neleri bilmeleri gerektiği konusunda detaylı bir araştırma yaparak Knight Online rehber niteliğinde bilgiler elde etmek ve oyunda aktif bir şekilde bulunmak ister.

 

Oyun oldukça zengin bir içeriğe sahip olduğu için oyuncuların birçok konuya hakim olması ve oyunu nasıl oynamaları gerektiğini öğrenmeleri bir hayli önemlidir. Peki ama Knight Online rehber 2021 kapsamında bilinmesi gerekenlerin her biri, yazı içerisinde alt başlıklar halinde verilmiştir. Oyuna başlamadan önce verilen bilgilerin okunması ve oyunda nasıl hareket edilmesi gerektiğine yönelik deneyim kazanılması gerekmektedir.

 

Knight Online Sistem Gereksinimleri

Oyunla ilgili bilinmesi gerekenlerin başında Knight Online sistem gereksinimleri bulunmaktadır. Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini genel hatlarıyla aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

 

Minimum Sistem Gereksinimleri:

 

  • İşlemci: Celeron 300 veya üzeri
  • İşletim Sistemi: Windows 98 / 2000 / XP / ME
  • Sabit Disk Alanı: 400 MB veya üzeri
  • Hafıza: 128 MB veya üzeri
  • Ek Yazılım: DirectX 8.1 veya üzeri
  • Ekran Kartı: DirectX destekli 16 MB veya üzeri kartlar

 

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

 

  • İşlemci: Pentium II 400 veya üzeri
  • İşletim Sistemi: Windows 98 / 2000 / XP / ME
  • Sabit Disk Alanı: 600 MB veya daha üzeri
  • Hafıza: 256 MB veya daha üzeri
  • Ek Yazılım: DirectX 8.1 veya üzeri
  • Ekran Kartı: DirectX destekli 32 MB veya üzeri kartlar

 

Yukarıdaki gibi sıralanması mümkün olan Knight Online sistem gereksinimleri, oyunun sorunsuz bir şekilde oynanabilmesini olanaklı hale getirmektedir. 

 

 

Knight Online Üyelik

Knight Online oynamak isteyen kişilerin, aşağıdaki gibi sıralanabilen işlem adımlarını sırası ile yapması ve üyeliklerini tamamlanması gerekmektedir:

 

  • https://www.nttgame.com/tr/register linkine tıklayınız.
  • Açılan pencerede yer alan boşlukları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz.
  • Ardından “Kabul Et ve Gönder” seçeneğine tıklayınız.
  • Üyelikte kullanmış olduğunuz e-posta adresine giriniz ve e-posta adresine gelen adresi onaylayınız.
  • Hesap adınız ile oyundaki karakter adınızın aynı olmamasına özen gösteriniz.
  • Oyunda yer alan bilgiler, güncel e-posta adresine gelmektedir. Bu nedenle aktif bir şekilde kullandığınız e-posta adresini girdiğinizden emin olunuz.
  • Şifrenizi, çalınma riskine karşılık güçlü bir şekilde oluşturun

 

Yukarıdaki işlem basamakları üzerinden Knight Online üyelik gerçekleştirebilir ve bu sayede oyunu istediğiniz zaman başlatabilirsiniz.

 

knight online kayit olma

 

Knight Online Oyunu Yükleme

Oyunu yüklemek isteyen kişilerin, oyunun bulunduğu adres üzerinden oyunu güvenilir bir şekilde indirmesi ve oyunu kurması gerekmektedir. Bu bağlamda Knight Online oyun yükleme konusunda aşağıdaki adımlar sırası ile uygulanabilir ve oyun, kısa sürede indirilebilir:

 

  • Oyunu https://www.nttgame.com/knight/tr/download/clientdownload linki üzerinden indirin.
  • Oyunun çalıştırılabilmesi için bilgisayarda DirectX 8.1 veya daha üst bir sürümün bulunması gerekmektedir.
  • İndirilen dosyayı çalıştırarak hangi dosyaya kurulması gerektiğini seçin. Yüklemenin tamamlanması bekleyerek oyun yüklendikten sonra oyunu açın.

 

Oyunun yüklenmesi noktasında yukarıdaki gibi sıralanabilen işlem basamaklarının sırası ile yapılması gerekmektedir. Knight Online oyun yükleme basamakları, oyunun sorunsuz bir şekilde yüklenmesini ve çalıştırılmasını olanaklı hale getirmektedir. 

 

 

Knight Online Oyun Çalıştırma

Oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırmak isteyen kişiler, aşağıdaki gibi sıralanabilen adımları sırası ile uygulayabilir:

 

  • Yüklemenin gerçekleşmesi sonrasında masa üstünde oluşan “Knight Online” dosyasına çift tıklayın.
  • Oyun sunucusuna bağlandıktan sonra Launcher adlı bir program açılacaktır. Bu kısımda oyunla ilgili yamalar indirilecek ve oyun için gerekli unsurlar hazır hale gelecektir. Son yamanın da yüklenmesi ile birlikte Launcher olarak adlandırılan program kendisini kapatacaktır. Dosyayı bir daha açın ve Launcher penceresinde “Update Completed yazısı gelene kadar bekleyin. Ardından “start” düğmesine basarak oyunu sorunsuz bir şekilde çalıştırın. 
  • Açılan pencerede ilgili alanlara kullanıcı adı ve şifrenizi girerek onaylama tuşuna basın.

 

Bu işlemlerin uygulanması ile birlikte oyun güvenilir ve sorunsuz bir şekilde kurularak oynanmaya hazır hale gelecektir. 

 

 

Knight Online  Oyun Sunucuları

 

Knight Online kapsamında çeşitli oyun sunucuları bulunmakta olup bu oyun sunucuları farklı özelliklere sahiptir. USKO Knight Online sunucuları; Vega, Sirius, Rosetta, Olympia, Gordion, Diez, Destan, Ares ve Altar olarak bilinmektedir. SteamKO sunucuları; Hellsgarem, Pathos ve Cypher’dir.

 

Oyuna giriş yapan kişilerin ilk önce sunucu seçmeleri gerekmektedir. Oyunda yer alan her bir sunucu, birbirine bağlı çeşitli sunuculardan meydana gelmektedir. Sunucular arasında yalnızca zaman farkı bulunmaktadır. Bu nedenle oyuna yeni başlayan kişilerin, diğerlerine göre daha çok kalabalık olan Vega, Altar, Sirius gibi sunucuları seçmesinin avantajları ve dezavantajları vardır.

 

knight online sunucular

 

 

Knight Online Irklar

Oyunda temelde iki farklı ırk bulunmakta olup Knight Online ırklar kapsamında Karus ve El Morad’ı saymak olanaklıdır. Bu iki ırkın savaşını konu edinen oyun, farklı karakterlere de sahiptir. Irklar arasında herhangi bir şekilde güç ya da özellik bakımından bir fark bulunmadığı için yeni başlayan oyuncular, istedikleri ırkı seçebilmektedir. 

 

 

Knight Online Sınıflar

Knight Online’de iki ırk bulunmakla birlikte 6 farklı sınıf yer almaktadır. Bu sınıflar; Portu (El Morad), Mage, Rogue, Warrior, Priest, Kurian şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

 

 

Knight Online Gelişim Puanları

Oyunda farklı gelişim puanı bulunmakta olup Knight Online gelişim puanları genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

 

  • MP (Mental Power / Magic): Mage’lerin düşmanlarına vermiş olduğu büyü hasarını arttırmaktadır.
  • INT (Intelligence): Bu gelişim basamağı, karakterlerin mana kapasitesini yükseltmektedir. 100 puandan sonra olmak kaydıyla her iki puanda bir, bütün dirençleri 1 arttırmaktadır.
  • HP (Health / Hit Points): Sağlık puanı olarak bilinen bu gelişim basamağı, karakterlerin sağlık puanlarını ve Rogue ile Warriorların manalarını arttırmaktadır. 100 puan sonrası HP, karakterlerin defansına da destek olmaktadır.
  • DEX (Dexterity): Çeviklik, el çabukluğu olarak bilinmektedir. Bu gelişim basamağı karakterlerin saldırı şansını, Roguelerin saldırı gücünü ve karakterlerin saldırıdan kaçma olanağını arttırmaktadır.
  • STR (Strength): Fiziksel güç anlamına gelir. Priest ve Warriorların saldırı gücünü arttırmaktadır. Aynı zamanda tüm karakterlerin envanterde taşıyabilecekleri azami ağırlıkları belirlemektedir.

 

Yukarıdaki gibi sıralanabilen Knight Online gelişim puanları, karakterlere farklı özellikler ve güçler katmaktadır. 

 

 

Knight Online Nasıl Oynanır?

Knight Online’ın nasıl oynandığı, hiç şüphesiz ki pek çok insan tarafından merak edilmektedir. Oyunun efektif bir şekilde oynanabilmesi için oyuncuların warehouse, envanter ve inn hostes pencereleri ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi sahibi olması gerekmektedir.

 

 

Warehouse Penceresi

Oyuncular, Knight Online warehouse penceresi için Use Storage seçeneğini kullanabilmektedir. Bu bölüm, oyun penceresinin üst kısmında bulunmaktadır. Noah simgesine tıklandıktan sonra Warehouse’a konulacak para miktarı da belirlenebilmektedir.

 

 

Inn Hostes Penceresi

Oyuncular, eşya ve paralarını depolamak adına Inn Hostes penceresini açabilmektedir. Knight Online Inn Hostes penceresi için NPC’ye sağ tıklamalıdır. 

 

 

Knight Online Eşya Penceresi

Oyuncular, avcılık esnasında topladıkları eşyaları, envanter penceresinden kontrol edebilmekte ve hangi eşyaların bulunduğunu öğrenebilmektedir. 

 

 

Knight Online Avcılık

Avcılık kısmında oyuncuların canavar bilgisine sahip olması gerekmektedir. Peki ama Knight Online avcılık konusunda bilgi sahibi olunması gereken hususlar nelerdir?

 

Canavar Bilgisi

Oyuncular, canavarları farklı teknikler üzerinden avlayabilir. Bu sayede canavar ve oyuncunun leveline göre EXP kazanılabilmektedir. Eğer ilgili canavarın leveli oyuncunun levelinden çok daha yüksekse oyuncu, bonus EXP kazanmakta ve bu sayede oyunda önemli bir konumda yer alma şansı elde etmektedir. Fakat tam tersi bir durumda -canavarın leveli oyuncunun levelinden düşük- oyuncu herhangi bir EXP kazanmaz. Peki ama Knight Online canavar seçme nasıl yapılır?

 

 

Canavar Nasıl Seçilir?

Canavar seçme konusunda çeşitli kısa yol tuşları bulunmakta olup bu taşlar sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde canavar seçilebilmektedir. Oyuncu canavar seçmek için canavara tıklamalı, Q ve Z tuşları ile istediği canavarı seçmelidir. 

 

 

Canavarlardan Eşya Nasıl Toplanır?

Bilindiği üzere canavarlardan eşya toplanabilir. Toplanan eşyalar, envanter sisteminde yer alır ve oyuncu, hangi eşyalara sahip olduğunu envantere girerek öğrenebilir. Knight Online canavardan eşya toplama nasıl yapılır sorusu kapsamında canavara çift tıklanması, oto saldırı modu veya hedefin seçilmesi gerekmekte olup bu adımdan sonra klavyede yer alan R tuşuna basılmalıdır. Bu şekilde canavara saldırıda bulunulabilmektedir.

 

 

Knight Online Takas

Oyunda yer alan takas sistemleri genel olarak NPCler ile takas ve oyuncular ile takas olmak üzere iki başlıkta incelenebilmektedir. 

 

Oyuncularla Takas Yapma

Oyuncularla takas yapmak, oyun kapsamında yer alan Knight Online takas sistemlerinden ilki olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir oyuncu, farklı bir oyuncu ile takas yapmak istiyorsa eğer genel olarak şu adımları uygulamalıdır:

 

  • Takas yapmak istediğiniz oyuncuya sağ tıklamalı ve seçenekler içerisinde yer alan “takas gönder” butonuna tıklamalısınız.
  • Takas isteğinde bulunduğunuz oyuncu, takası kabul edene kadar istek, belirli bir süre ekranda kalmaya devam edecektir.
  • Oyuncunun takası kabul etmesi durumunda takas penceresi ekrana gelir.
  • Takas penceresinin altında, takas isteğini kabul eden oyuncunun envanteri gözükmektedir. 
  • Takas yapmak istediğiniz eşya hangisi ise ilgili eşyayı takas penceresine sürüklemelisiniz. Eğer yanlış bir eşyayı takas olarak koyarsanız, takası iptal edebilir ve tekrar istek gönderebilirsiniz.
  • Takas penceresini kontrol etmeli ve ardından “Trade” butonuna tıklamalısınız.
  • Karşı taraf da “Trade” butonuna tıkladıktan sonra takas profesyonel bir şekilde tamamlanmaktadır.

 

Yukarıdaki gibi sıralanabilen işlem basamakları, Knight Online oyuncularla takas kapsamında bulunmaktadır. Bu işlemlerin sırası ile uygulanması sonucunda oyuncular, istedikleri eşyaları takas edebilmektedir. 

 

 

NPClerle Takas Yapma

Oyunda yer alan takas usullerinden bir diğeri de NPClerle takas olarak bilinmektedir. Peki ama NPClerle takas yapmak için hangi adımların uygulanması gerekir? Oyuncular, NPCye sağ tıkladıkları zaman takas penceresini görüntüleyebilmektedir. “I want to trade” seçeneğine tıklayan oyuncular, eşya penceresini açabilmektedir. Eşyaları sürükleyip bırakma, eşyaların satın alınmasını olanaklı hale getirmektedir. Knight Online NPClerle takas yapma konusunda oyuncuların, şu adımları uygulaması gerekir:

 

  • Merchant’a gidin ve hedef olarak seçin.
  • Sağ tıklayarak NPC’yi açın ve bir pencere ekranda belirir.
  • “I want to trade” butonuna tıklayın ve takasınızı gerçekleştiriniz.
  • Takas penceresinde eşyaları kontrol edebilirsiniz.
  • Fare ile eşya üzerine geldiğinizde eşya ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • İstediğiniz eşyayı seçebilir ve eşyayı bu şekilde satın alabilirsiniz.

 

Bu adımların uygulanması ile birlikte NPClerle takas tamamlanmaktadır. 

 

Knight Online pazar kurma nasıl yapılır? Trade açma işlemi nasıl gerçekleştirilir? SMS doğrulaması nasıl yapılır? merak edilen tüm soruları bu içerikte sizler için yanıtladık. Hemen okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Knight Online Pazar Sistemi Nedir?

Oyuncuların Knight Online Pazar sistemi ile ilgili bilmesi gerekenler şunlardır:

 

  • Sohbet kanalına Merchant komutunu yazabilir ve bu şekilde pazarı sorunsuz bir şekilde açabilirsiniz.
  • Satış veya alış ihtiyaçlarına göre eşyaları slotlara yerleştirebilirsiniz.
  • Eşya miktarı ve eşyanın fiyatını kolaylıkla belirleyebilirsiniz.
  • Pazar durumunda olan karaktere sağ tıklayıp pazarda neler olduğunu detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Eşyayı satın almak istiyorsanız eğer, eşyayı tıklamalı ve satın alma işlemlerini gerçekleştirmelisiniz. 
  • Bir pazarda yalnızca 12 adet eşya satın alınabilir.
  • Eşyanın fiyatı, eşyanın yan tarafında yazmaktadır. 
  • Pazarı bozmak istiyorsanız eğer hareket etmeli ve açılan pencereyi onaylamalısınız.
  • Dışarıdan pazara bakıyorsanız yalnızca 4 eşya slotunu görebilirsiniz. Bu nedenle 12 eşya slotunu da görmek için pazarı açmalısınız.

 

Yukarıdakilerin tamamı, Knight Online Pazar sistemi konusunda bilgi vermektedir. Pazar sistemine giriş yapmak isteyen kişilerin, ilgili adımları sırası ile uygulaması gerekmektedir. 

 

 

Knight Online Parti Sistemi Nedir?

Parti sistemi, karakterlerin daha çok güçlenmesini olanaklı hale getirmekte olup parti sistemi ile fazladan EXP kazanılabilmektedir. 

 

Parti Sistemi Gereksinimler

Bir oyuncunun parti sistemi kurması için bazı hususları bulması ve bu hususlara göre hareket etmesi gerekmektedir. Knight Online parti sistemi kurmak isteyen kişiler, kendilerinden en fazla 8 level düşük ya da 8 level yüksek kişiler ile parti kurabilmektedir. Bu kriterlerin sağlanamadığı oyuncularla parti kurulabilmesi için aynı klan içerisinde yer alması zorunlu bir durumdur. Oyuncular, bu hususlar üzerinden parti kurabilir ve fazladan EXP kazanma şansı elde edebilir.

 

Parti sistemi kurmak isteyen kişilerin aşağıdaki adımları uygulaması gerekir:

 

  • Sohbet ekranına Seeking Parti komutunu yazmalısınız. Bu sayede oyuncunun baş kısmında “Seeking Parti” şeklinde bir unvan belirecektir. Bu sembol, oyuncunun parti aradığını göstermektedir. 
  • Parti kurmak istediğiniz oyuncuya sağ tıklayarak açılan seçenekler içinden “Invite Party” butonunu seçmeli ve oyuncuya parti kurma daveti göndermelisiniz.
  • Eğer parti daveti gönderdiğiniz oyuncu, parti davetini kabul ederse “P” şeklinde bir simge belirmekte ve bu simge, parti isteğinin kabul edildiğini ifade etmektedir.
  • Partiyi bozmak istiyorsanız eğer parti ara yüzünde yer alan çarpı işaretine tıklayabilirsiniz.

 

Yukarıdaki gibi sıralanabilen her bir adım, Knight Online parti kurma konusunda oyunculara yardımcı olmaktadır. 

 

 

Knight Online Arkadaş Sistemi

Arkadaş sistemi kapsamında arkadaş ekleme konusunda çeşitli bilgiler yer almaktadır. Bu başlık altında, “Arkadaş ekleme nasıl yapılır” sorusunun cevabı yer almakta ve oyuncular, hızlı ve kolay bir şekilde arkadaş ekleyebilmektedir. 

 

Arkadaş Ekleme Nasıl Yapılır?

Oyun kapsamında Knight Online arkadaş ekleme işlemlerinin yapılabilmesi için uygulanması gereken adımlar şu şekildedir:

 

  • Oyuncuya sağ tıklamalı ve arkadaş ekleme üzerinden oyuncuya davet göndermelisiniz.
  • Oyuncunun daveti kabul etmesi durumunda ilgili oyuncu arkadaş olarak eklenmiş olacaktır.

 

Bu adımların uygulanması; hızlı, kolay ve güvenilir yollardan arkadaş eklemenin mümkün hale gelmesini sağlayacaktır. 

 

 

Knight Online Skill ve Stat Puanları

Knight Online bünyesinde bulunan skill ve stat puanları, oyunda level atlayabilmek adına kritik öneme sahiptir. Oyuncuların çok daha güçlü karakterlere erişebilmesi için skill ve stat puanları konusunda bilgi sahibi olması gerekmektedir. 

 

Knight Online Yetenekler

Knight Online’de yer alan skill kısmı ile ilgili bilinmesi gereken pek çok husus bulunmaktadır. Knight Online skill kapsamında aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

 

  • Klavyede yer alan “K” tuşuna basarak skill penceresini açabilirsiniz.
  • Level 10 sonrasında her yeni levelde ekstra skill sahibi olunur. Elde edilen puanlar, farklı skill gruplarına dağıtılabilmektedir.
  • Skill ara yüzünde bulunan skilleri, sürükleyerek skill bara koyabilirsiniz.
  • Kullanmak istediğiniz skiller için fare ile skill üzerine tıklayabilirsiniz.
  • Skill barda yer alan ilgili skill numarası, klavye üzerinde tıklanabilir, bu sayede ilgili skille kısa sürede ulaşılabilir.

 

Skill ile ilgili bilinmesi gerekenler yukarıdaki gibi karşımıza çıkmaktadır. 

 

 

Knight Online Stat Puanları

Oyunda yer alan stat ve açıklamaları şu şekildedir:

 

  • Intelligence: Priest ve Mage sınıfları için bu stat türü önemlidir ve mana puanını arttırma konusunda oyunculara destek olmaktadır.
  • Magic Power: Büyü saldırıları sırasında karşı tarafa verilen hasar, bu stat türü ile arttırılmaktadır.
  • Dexterity: Assassin, Archer sınıflarında saldırılarda kaçma ve saldırıların gücünü arttırmayı sağlamaktadır. 
  • Health Point: Karakterlerin sağlık puanlarını yükseltmeye yaramaktadır.
  • Strength: Priest ve Warrior sınıflarında saldırı değerlerini yükseltmektedir.

 

Oyunculara her yeni level ile birlikte 3 stat puanı verilmekte olup bu sayede karakterler oldukça güçlenmektedir. Karakterin özellikleri adına oldukça önemli olan Knight Online stat puanları, her sınıf için özel bir şekilde karaktere eklenmek durumundadır. 

 

 

knight online upgrade

 

 

Knight Online Eşya Geliştirme Sistemi

Oyuncular, Moradon’da yer alan Charon’un yan tarafında bulunan Magic Anvil’e tıklanması gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve sorunsuz bir şekilde eşya yüklenmesi yapılabilmektedir. Yükseltmek istenen eşya ve yükseltme kağıdının konulması ile birlikte eşya yükseltme tamamlanmaktadır. Her yükseltme kağıdı oyuncular tarafından bir kere kullanılabilmektedir. Knight Online eşya geliştirme sistemi bakımından oyuncuların dikkat etmesi gereken hususlar, genel olarak yukarıda anlatıldığı gibidir.

 

Silah Yükseltme Nasıl Yapılır?

Silah yükseltme konusunda farklı versiyonlar bulunmaktadır. Bu bağlamda silah yükseltme adımlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

 

Upgrade Scroll: Zırh, kalkanlar ve silahları belirli bir oranda arttırmaktadır. Oyuncular, bir eşyayı maksimum olarak 10. Seviyeye kadar yükseltebilme şansına sahiptir. Fakat eşya yükseltme işlemleri esnasında eşyanın yok olma olasılığı da bulunmaktadır. 

Elemental Scroll: Seçilen eşyaya, eşya yükseltme sistemi kapsamında fazladan bir hasar eklemektedir. Elemental nitelikleri eklenmiş olan bir eşyaya başka hiçbir nitelik eklenemez.

Dispell Scroll: Glacier, Lighting, Fire niteliklerini bünyesinde yer almakta olan staffı, belirlenen nitelikler arasında değiştirme gibi bir görevi bulunmaktadır.  

Reduce Scroll: Eşyanın daha düşük gereksinimlere ihtiyaç duyabilecek bir seviyeye gelebilmesi adına eşyaların niteliklerini düşürmekte ve bu konuda oyunculara destek sunmaktadır. Nitelikleri düşürülen bir eşya ile yükseltme işlemine devam edilebilmekle birlikte ilgili eşyalara farklı nitelikler eklenemez.

 

Knight Online silah yükseltme için yukarıdaki hususların bilinmesi oldukça önemlidir.

 

 

Zırh Yükseltme ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

Zırh yükseltme için bilinmesi gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz:

 

Upgrade Scroll: Karakterlerin zırh levellerini arttırmaktadır. Bunun yanı sıra stat puanları, defans ve diğer özellikler de yükseltilmektedir.

Enchant Scroll: Zırh üzerinde Intelligence, Magic Power, Strength gibi stat puanları vermektedir.

Immune Scroll: İlgili eşyaya Resistance bonusu olarak adlandırılan bir bonus eklemektedir. 

Reduce Scroll: Seçilen eşyanın, düşük gereksinimler isteyebilmesi için eşyanın niteliklerini düşürmekte ve oyunculara profesyonel bir şekilde destek olmaktadır. 

 

 

Knight Online Depo Sistemi

Knight Online depo sistemi konusunda oyuncuların bilmesi gerekenler şu şekildedir:

 

Inn Host / Hostess olarak adlandırılması mümkün olan NPCler, bütün şehir bölgelerinde yer alabilmektedir. Bu NPClerde oyuncular, envanterde bulunan eşyaları koruyabilmektedir. Bu nedenle depo sisteminin oyun için bir hayli önemli olduğunu ifade etmek olanaklıdır.

Oyuncular, eşyalarını herhangi bir kısıtlama olmaksızın Warehouse bölümüne koyabilmektedir. Bunun yanı sıra eşyaları geri almak isteyen kişiler, yine aynı sistem üzerinden eşyalarını sorunsuz bir şekilde alabilmektedir.

Warehouse sisteminde oyuncuların Noah depolaması da olanaklıdır. Noah sistemine tıklayan oyuncular, sisteme ne kadar para koyacaklarını da belirleyebilmektedir. Miktarın belirlenmesi sonrasında “Confirm” tuşuna basılması gerekmektedir. 

 

Oyundaki depolama sistemi ile ilgili karşımıza çıkan hususlar bu şekildedir.

 

 

Knight Online Posta Sistemi

Posta sistemi ile alakalı önemli bilgiler, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir:

 

  • Oyun içi mail kısmına ulaşabilmek istiyorsanız klavyede yer alan “L” tuşuna basabilirsiniz. Normal mail sistemine oldukça benzeyen bu sistem, benzer işlevlere de sahiptir. Her bir mail için 1.000 Noah ödemelisiniz.
  • Mail kutusunda en fazla 20 mesaj bulundurabilirsiniz. Mailleri okuduktan sonra ilgili mailler, 7 gün sonra otomatik bir şekilde silinmektedir.
  • Oyun içinde yer alan mail sistemi üzerinden eşya ya da premium gönderebilirsiniz. 

 

 

 

Knight Online Evcil Hayvan (Pet) Sistemi 

Birçok oyuncu tarafından merak edilen hususlardan bir diğeri de Knight Online evcil hayvan sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki ama oyunda evcil hayvan nedir ve oyunculara nasıl bir katkıda bulunmaktadır?

 

Knight Online Evcil Hayvan Nedir?

Oyuncularla beraber gezebilen hayvanlar evcil hayvan olarak adlandırılmaktadır. Bu evcil hayvanlar, oyunculara pek çok konuda yardımcı olmaktadır. 

 

Knight Online Evcil Hayvan Nasıl Elde Edilir?

Evcil hayvan nasıl elde edilir sorusu, birçok oyuncunun cevabını merak ettiği sorulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Knight Online evcil hayvan sistemi dahilinde evcil hayvan elde etmek isteyen oyuncuların, 10. levele ulaşması gerekmektedir. Belirlenen levele ulaşılabilmesi ile birlikte Moradon’da bulunmakta olan Kate’den evcil hayvan alınabilmektedir. Fakat evcil hayvan almak için Kate’de bulunan görevin yapılması gerekmektedir. Evcil hayvan almak isteyen oyuncuların yapması gereken görevlerden bazıları; yumurta kırdırma, çağırma şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

 

knight online pet

 

 

Knight Online Yeniden Alım Sistemi

Karakterin sahip olduğu eşyalar NPClere satıldı ya da yok edildi ise 3 gün içerisinde geri alınabilmektedir. Bu durum, Knight Online eşya alımı olarak bilinmektedir. Satıştan gelmiş olan Noah, eşyanın geri alınması ile birlikte karakterden silinmektedir.

 

 

Knight Online Rebirth Sistemi

Rebirth sistemi, birçok oyuncunun hakkında bilgi edinmesi gereken sistemlerden biridir.

 

 

Knight Online Rebirth Sistemi Nedir?

Karakterlerin Knight Online rebirth sistemi dahilinde olabilmesi için 83. Seviyeye ulaşması ve EXP konusunda da  %100 EXP’yi elde etmiş olması gerekmekte olup bu husus bir hayli önemlidir. Aksi takdirde rebirth sistemini elde etmek mümkün değildir. İstenilen hedeflerin yerine getirilmesi ile birlikte karakter çok daha güçlü bir seviyeye ulaşmış olacaktır.

 

Knight Online Rebirth Süreci

Rebirth süreci ile ilgili oyuncuların bilmeleri gerekenleri genel olarak aşağıdaki gibi sıralamak olanaklıdır:

 

  • Moradon’da yer almakta olan Mackin’den alınan 3 görevle tamamlanmaktadır.
  • Bütün görevleri tamamlayan oyuncular, ödül olarak Rebirth Permit eşyası almaktadır.
  • Mackin’e Rebirt Permit eşyası verilmekte olup gelen stat puanları karaktere dağıtılmaktadır. 

 

 

Knight Online Rebirth Etkisi

Knight Online Rebirth etkisi kapsamında ön plana çıkanlar şu şekildedir:

 

  • Rebirth basmış olan oyuncularda seviye aynı kalsa da EXP sıfıra inmektedir.
  • Karakterin ölmesi durumunda stat puanı veya Rebirt seviyesi bu durumdan herhangi bir şekilde etkilenmemektedir.
  • Rebirth basılması ile birlikte karakterin isminin üzerinde ilgili sembol görülmektedir.

 

Özellik: Her bir Rebirth seviyesi ile birlikte +2 stat puanı eklenmektedir.

 

Rebirth Özelliği: Karakterin seviyesi 83 ve EXP’si %100 olduğu zaman karakterin Rebirth için 5 farklı aşama kaydetmesi olanaklıdır.

 

Görev Sıfırlama: Bütün görevler sıfırlanmakta olup daha önceden yapılmış olan görevler için yeniden başlamak gerekmektedir.

 

Knight Online hakkında bilinmesi gereken özelliklerin büyük bir kısmı yukarıdaki gibi sıralanmıştır. Oyuncular, Knight Online oyununa başlamadan önce Knight Online rehber dahilinde yer alan özellikler ile ilgili bilgi sahibi olmalıdır. Bu sayede oyun, oldukça başarılı bir şekilde oynanacak ve oyuncular, keyifli bir şekilde vakit geçirme şansı elde edecektir.

 

Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan oyun, pek çok insan tarafından oynanmakta olup oyunda yer alan her bir özellik, kısa sürede başarı elde edebilmesi adına bir hayli önemlidir. Bu nedenle oyuna başlamadan önce oyunların, daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi Knight Online rehber 2021 kapsamında yer alan bilgileri okuması ve oyun ile ilgili derinlemesine bir şekilde bilgi sahibi olması kritik öneme sahiptir.